barrcode Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 sledi uspešna integracija, u brojevima. (za koje mislim da su prevaziđeni, odnosno prilično konzervativni) integracija neuspešna u Belgiji, neuspešna u Skandinaviji, neuspešna u Australiji....
Eraserhead Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Realno mi puca qrac. Bolje bi bilo da prihvatite činjenicu da za 15 godina Brisel neće više biti toliko multikulti koliko bi ti možda želio. Cus, puca ti. Naprotiv, bas ti se dize na samu pomisao.
mackenzie Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Cus, puca ti. Naprotiv, bas ti se dize na samu pomisao. Jel' istina što kaže ovaj imam da je islam = sharia?
Аврам Гојић Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 (edited) ...ako se u sjedistu belgijske drzave i EU... ...ako se u sjedistu belgijske drzave i EU... ...ako se u sjedistu belgijske drzave i EU... ...ako se u sjedistu belgijske drzave i EU... ...ako se u sjedistu belgijske drzave i EU... Oh, oprosti, zaista sam pogrešio, ti dakle tvrdiš da četvrtina stanovnika Brisela želi šerijat. Kako Brisel ima 25% stanovnika islamske veroispovesti, tvoja tvrdnja je da svaki pojedinačni musliman u Briselu želi odricanje od sekularnih zakona i uvođenje šarije. Edited March 22, 2016 by Аврам Гојић
Prospero Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Ovo su slike osumnjičenih, sad ne znam šta da mislim, koliko sam razumeo radilo se o samoubilačkom napadu
marv Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Gdje je rijesenje? u rijadu, tehranu i ankari svaka drzava koja ima diplomatske odnose sa njima i koja ne udara totalne sankcije (za pocetak) njima sama je kriva za ovakve napade kao danasnje
Bujodrag Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Onog ko je voljan da sliom drugima nameće svoje vrednosti ne mogu smatrati kompletnim i kvalitetnim ljudskim bićem i ne osećam nikakvo sažaljenje spram životnih muka koje trpi.
Аврам Гојић Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 (edited) mislim da je burekizacija PPP kompletirana. Edited March 22, 2016 by Аврам Гојић
Bujodrag Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 75% ne želi. I šta onda? Dovoljno je da 0,1% ne želi.
mackenzie Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Oh, oprosti, zaista sam pogrešio, ti dakle tvrdiš da četvrtina stanovnika Brisela želi šerijat. Kako Brisel ima 25% stanovnika islamske veroispovesti, tvoja tvrdnja je da svaki pojedinačni musliman u Briselu želi odricanje od sekularnih zakona i uvođenje šarije. Koga briga za muslimane i za bilo koga drugog u Belgiji dok se pridržavaju lokalnih zakona, kao i koga briga za hrišćane i ostale u Saudijskoj Arabiji dok se pridržavaju lokalnih zakona. Da li smiju hrišćani ili sekularisti u islamskim zemljama tražiti svoja religijska i ostala prava, kao što oni rade u njihovim? 75% ne želi. I šta onda? Znači da je 25% diskriminisano. po evropskim progresivnim vrijednostima
Аврам Гојић Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 vi znate da šarija nije sistem vrednosti nego sistem jurisprudencije?
mackenzie Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 I ja isto, pozdrav svima i nemojte šta lično ... Krivi su redari ispred ulaza što nisu oduzeli petarde ajmo svi da se složimo kao prave multikulti različite jedinke jeeee.
Bujodrag Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Koga briga za muslimane i za bilo koga drugog u Belgiji dok se pridržavaju lokalnih zakona, kao i koga briga za hrišćane i ostale u Saudijskoj Arabiji dok se pridržavaju lokalnih zakona. Da li smiju hrišćani ili sekularisti u islamskim zemljama tražiti svoja religijska i ostala prava, kao što oni rade u njihovim? Znači da je 25% diskriminisano. po evropskim progresivnim vrijednostima Pa, nije tačmo. Onih 75% ne pokušava da silom dejstvuje po tih 25% vi znate da šarija nije sistem vrednosti nego sistem jurisprudencije? +1. Šerijat je skup pravila a ne verskih ubedjenja. No, Perice to ne razumeju. Šeri ja, šeri ti, šeri svi!
Recommended Posts