Jump to content
IGNORED

Teroristički napad u Parizu

Nesh

Recommended Posts

Posted

sledi uspešna integracija, u brojevima. (za koje mislim da su prevaziđeni, odnosno prilično konzervativni)

integracija neuspešna u Belgiji, neuspešna u Skandinaviji, neuspešna u Australiji....

20140830_MAC990_2.png

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• borris_

173

• wall

168

• Prospero

165

• Аврам Гојић

125

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Realno mi puca qrac. Bolje bi bilo da prihvatite činjenicu da za 15 godina Brisel neće više biti toliko multikulti koliko bi ti možda želio.

Cus, puca ti. Naprotiv, bas ti se dize na samu pomisao. 

Posted

Cus, puca ti. Naprotiv, bas ti se dize na samu pomisao. 

Jel' istina što kaže ovaj imam da je islam = sharia?

Posted (edited)

...ako se u sjedistu belgijske drzave i EU...

Oh, oprosti, zaista sam pogrešio, ti dakle tvrdiš da četvrtina stanovnika Brisela želi šerijat. Kako Brisel ima 25% stanovnika islamske veroispovesti, tvoja tvrdnja je da svaki pojedinačni musliman u Briselu želi odricanje od sekularnih zakona i uvođenje šarije. 

Edited by Аврам Гојић
Posted

Ovo su slike osumnjičenih, sad ne znam šta da mislim, koliko sam razumeo radilo se o samoubilačkom napadu

Posted

Gdje je rijesenje?

u rijadu, tehranu i ankari

svaka drzava koja ima diplomatske odnose sa njima i koja ne udara totalne sankcije (za pocetak) njima sama je kriva za ovakve napade kao danasnje

Posted

Onog ko je voljan da sliom drugima nameće svoje vrednosti ne mogu smatrati kompletnim i kvalitetnim ljudskim bićem i ne osećam nikakvo sažaljenje spram životnih muka koje trpi.

Posted (edited)

mislim da je burekizacija PPP kompletirana.

Edited by Аврам Гојић
Posted

75% ne želi. I šta onda?

Dovoljno je da 0,1% ne želi.

Posted

Oh, oprosti, zaista sam pogrešio, ti dakle tvrdiš da četvrtina stanovnika Brisela želi šerijat. Kako Brisel ima 25% stanovnika islamske veroispovesti, tvoja tvrdnja je da svaki pojedinačni musliman u Briselu želi odricanje od sekularnih zakona i uvođenje šarije. 

Koga briga za muslimane i za bilo koga drugog u Belgiji dok se pridržavaju lokalnih zakona, kao i koga briga za hrišćane i ostale u Saudijskoj Arabiji dok se pridržavaju lokalnih zakona. Da li smiju hrišćani ili sekularisti u islamskim zemljama tražiti svoja religijska i ostala prava, kao što oni rade u njihovim?

75% ne želi. I šta onda?

Znači da je 25% diskriminisano. po evropskim progresivnim vrijednostima

Posted

vi znate da šarija nije sistem vrednosti nego sistem jurisprudencije?

Posted

idemo opet novi krug, odoh ja

Posted

I ja isto, pozdrav svima i nemojte šta lično ...

Krivi su redari ispred ulaza što nisu oduzeli petarde ajmo svi da se složimo kao prave multikulti različite jedinke jeeee.

Posted

Koga briga za muslimane i za bilo koga drugog u Belgiji dok se pridržavaju lokalnih zakona, kao i koga briga za hrišćane i ostale u Saudijskoj Arabiji dok se pridržavaju lokalnih zakona. Da li smiju hrišćani ili sekularisti u islamskim zemljama tražiti svoja religijska i ostala prava, kao što oni rade u njihovim?

Znači da je 25% diskriminisano. po evropskim progresivnim vrijednostima

Pa, nije tačmo. Onih 75% ne pokušava da silom dejstvuje po tih 25%

vi znate da šarija nije sistem vrednosti nego sistem jurisprudencije?

+1.

Šerijat je skup pravila a ne verskih ubedjenja. No, Perice to ne razumeju.

Šeri ja, šeri ti, šeri svi!

• Create New...