Jump to content
IGNORED

Teroristički napad u Parizu

Nesh

Recommended Posts

Posted

kolike su i kakve ingerencije lokalnih vlasti?

Regioni nisu jedinice lokalne samouprave već državne uprave (kao kod nas okruzi) i nemaju legislativnu moć ali kontrolišu veliki novac i odlučuju na šta će se pare trošiti. Niže lokalne vlasti kao i svuda, prevoz, komunalne stvari i slično. 

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• borris_

173

• wall

168

• Prospero

165

• Аврам Гојић

125

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

036113d357a2f0e4c288e538dd4f9743.jpg

Dobro tetinche...

Edited by Yoda
Posted

Unuka

marion-marechal-le-pen-8371_w650.jpg

mrnjau  :o  :naughty:

Samo se pozovi na tradicionalno prijateljstvo  :s_c:

Posted

Samo se pozovi na tradicionalno prijateljstvo  :s_c:

Taman imam u ličnoj kolekciji plakat koji poziva članove i simpatizere SRS u Pinki da vide matorog Le Pena 1997. godine. 

Posted

Le Pena je dovodilo i neko sportsko (automobilsko?) društvo. Dosta bizaran događaj. Tada sam imao čast da upoznam tog ljubaznog starijeg gospodina.

Prevodilac skupa je bio odličan, preveo je "Jeanne D'Arc" kao "žandarka".

Posted

Le Pena je dovodilo i neko sportsko (automobilsko?) društvo. Dosta bizaran događaj. Tada sam imao čast da upoznam tog ljubaznog starijeg gospodina.

Ne znam za to, znam samo da je dolazio kao gost SRS. Negde u to vreme je dolazio i Žirinovski. Ozbiljan kermes su napravili tada radikali.

Posted (edited)

Taman imam u ličnoj kolekciji plakat koji poziva članove i simpatizere SRS u Pinki da vide matorog Le Pena 1997. godine. 

Hahah, sticajem vrlo cudnih okolnosti bio sam na tom dogadjaju. Publika kao cetnici iz filmova Veljka Bulajica. Iza kulisa velikih protesta Seselj furao svoju pricu.

Inace, mala Marion izgleda nosila listu u Provansi gde je FN uzeo 41%.

Edited by Yoda
Posted

da, Provansa-Alpi-Azurna obala, više od 40% sigurno.

btw, tviter će eksplodirati od the winter is coming/ko zadnji izađe nek ugasi svetlo/le pen=hitler sadržaja  :fantom:

Posted

Da nije Motoklub Dijamant, čuveni Kule Perišić?

Posted (edited)

da, Provansa-Alpi-Azurna obala, više od 40% sigurno.

btw, tviter će eksplodirati od the winter is coming/ko zadnji izađe nek ugasi svetlo/le pen=hitler sadržaja  :fantom:

Putin, mala Marina, svi™ su oni™Adolf... Samo udaris dve paralelne crte, mozak ne boli....

Edited by Yoda
Posted

Front de Gauche, Melenchon i ekipa (zeleni, itd).

Hvala. Nego kao neko ko zivi tamo kolika mislis da je opasnost od NF. Da li mislis da bi to bila SNS prica ili da su ovi sposobni za neku ozbiljniju stetu?

Posted

Da nije Motoklub Dijamant, čuveni Kule Perišić?

Jeste, bravo. Pre devet godina.

Posted

Hvala. Nego kao neko ko zivi tamo kolika mislis da je opasnost od NF. Da li mislis da bi to bila SNS prica ili da su ovi sposobni za neku ozbiljniju stetu?

Na kakvu tačno opasnost misliš?

• Create New...