Jump to content
IGNORED

Teroristički napad u Parizu

Nesh

Recommended Posts

Posted

caligula, na kakav kolonijalizam ti uopšte misliš?

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• borris_

173

• wall

168

• Prospero

165

• Аврам Гојић

125

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Ахмед ал-Тајеб, велики имам ал-Азара, један од најцењенијих сунитских свештеника је осудио ИСИС због њиховог дивљаштва: “This group is Satanic—they should have their limbs amputated or they should be crucified.” :sleep:

Edited by Прслин
Posted (edited)

Pa onda procitaj na sta je Eras replicirao kada je rekao da mu se sere.

Kakvo crno opravdanje, komentarisali smo nekog komentatora™  i njegovu skrnavu racionalizaciju.

Replicirao sam na ovo:

+1 lepo sroceno. Namerno je propustio je pricu o kolonijalizmu i ugnjetavanju ali jbg, necemo valjda da se bavimo uzrocima  :fantom:

Cela prica o kolonijalizmu u ovom kontekstu je deo "FB filozofije" koja se razvija preko saljivih slika koje mahom prave stupidne simplifikacije, lazne argumente ili nesmesne doskocice sa ciljem da atakuje paznja publike koja svemu posvecuje taman onoliko vremena koliko je potrebno da preskoluje sliku preko ekrana i ima isto toliki attention-span. Cija se vrednost meri brojen shareova i lajkova a ne time da li su bazirane na cinjenicama i logici. Tako imamo celu generaciju koja odrasta na laznim citatima i pogresnim mapama. Ovo su ubice i manijaci, koji, kao sto indy rece i u pravu je cak ni sa religijom na koju se pozivaju nemaju vremena, da li ce se vaditi na bogom dano pravo ili na "ugnjetavanje" samo zavisi od publike. To na kraju krajeva devalvira i samo legitimno pitanje kolonijalizma i njegovog nasledja.

Edited by Eraserhead
Posted

Cela prica o kolonijalizmu u ovom kontekstu je deo "FB filozofije" koja se razvija preko saljivih slika koje mahom prave stupidne simplifikacije, lazne argumente ili nesmesne doskocice sa ciljem da atakuje paznja publike koja svemu posvecuje taman onoliko vremena koliko je potrebno da preskoluje sliku preko ekrana i ima isto toliki attention-span. Cija se vrednost meri brojen shareova i lajkova a ne time da li su bazirane na cinjenicama i logici. Tako imamo celu generaciju koja odrasta na laznim citatima i pogresnim mapama. Ovo su ubice i manijaci, koji, kao sto indy rece i u pravu je cak ni sa religijom na koju se pozivaju nemaju vremena, da li ce se vaditi na bogom dano pravo ili na "ugnjetavanje" samo zavisi od publike. To na kraju krajeva devalvira i samo legitimno pitanje kolonijalizma i njegovog nasledja.

Nisi ni ti ništa bolji od njih sa ovakvim "objašnjenjima"...

Posted (edited)

Otvoren sam da saslusam bolje.

Edited by Eraserhead
Posted

aj jednom procitaj neki tekst, da ne bude kao sa onim kreativnim tumacenjem Zizeka koji je rekao potpuno suprotnu stvar od onoga sto si prezentovao

Posted (edited)

... To sve sam go vucibatina, psihopata i eks-dzanki (da izvinu ljubitelji rekreacionih droza), ovo im je samo los izgovor da svojim bolno besmislenim zivotima daju neki kao "smisao". 

+1

Mislim da bi ih bilo kakvo nešto, što bi se moglo nazvati vojskom, razjebalo za nekoliko nedelja, a i to samo zbog velikog prostranstva, inače bi ih sjebali za par dana.

edit: koja je to bolesna tvorevina, koja će izgleda i Kineze uspeti da natera na intervenciju.

Edited by Anonymous
Posted

+1

Mislim da bi ih bilo kakvo nešto, što bi se moglo nazvati vojskom, razjebalo za nekoliko nedelja, a i to samo zbog velikog prostranstva, inače bi ih sjebali za par dana.

Slazu se i ovdasnji generali sa vama

7d72f6873a25f2591dcf45aabcf15963.jpg

Sent from my iTelephone using Tapatalk

Posted

U, jaki generali. Bojim se jedino da nikog ozbiljnog u stvari ne interusuje da razjebava tu tvorevinu, u stvari počinjem da mislim da ta pojava odgovara ekipi koja je zaista može razjebati.

Posted (edited)

Od 19 nastradalih u Maliju, sestoro su Rusi.

Six employees of Russian regional airline Volga-Dnepr were killed, Russia's foreign ministry said, while six others were rescued.

Sent from my iPad using Tapatalk

Edited by jms_uk
Posted

Bomb threat diverts Turkish Airlines NYC-Istanbul flight to Halifax; plane evacuated

Sent from my iPad using Tapatalk

• Create New...