FERNOUX H Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 (edited) ... Edited November 21, 2015 by FERNOUX H
aram Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 vanredno stanje u briselu dignuto na najvisi nivo jer je procenjeno da postoji "serious and imminent threat"
Аврам Гојић Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Da da, sutra se preporucuje gradjanima da ne idu tamo gde se okuplja veci broj ljudi, stanice, koncerti, utakmice i slicno. Vojska izasla malo na ulice. Izraelizuje se Evropa.
jms_uk Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Nisam mislip na sliku nego da amerikanci spašavaju amerikance... Ja sam shvatio da su im oni pomogli generalno da izvuku (sve) taoce, ne samo Amerikance. Sent from my iTelephone using Tapatalk
Indy Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 (edited) Kenja mi se od price o kolonijalizmu. Ovo nisu nikakvi predstavnici ugnjetenog naroda i borci za slobodu vec ubice i verski fanatici. Nisam cak ni za to poslednje siguran (sace Hella da iskoci odnekud). Naime, vise puta je izaslo na videlo da mnogi od tih samoraznosecih nisu Kuran ni na slici videli, ako su uopste i propisno pismeni. To sve sam go vucibatina, psihopata i eks-dzanki (da izvinu ljubitelji rekreacionih droza), ovo im je samo los izgovor da svojim bolno besmislenim zivotima daju neki kao "smisao". Edited November 21, 2015 by Indy
wall Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 (edited) Ja sam shvatio da su im oni pomogli generalno da izvuku (sve) taoce, ne samo Amerikance. Sent from my iTelephone using Tapatalk Po poslednjim informacijama amerikanci nisu bili uopšte uključeni u akciju, dva pripadnika su slučajno našla tu i pomogli su evakuaciju.Što je dosta drugačije od prve informacije da su Američki specijalci su tu i da su spasili šestoro Amerikanaca. Mada nebitno. Edit nešto ovako: The Pentagon said six Americans were rescued from a Radisson hotel in Mali by U.S. special forces on Friday Edited November 21, 2015 by wall
Prospero Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Ne bas. Usled svih Dekarta i Zizua negde nestadose ljudi, sto nas vraca na sukob civilizacija, manje vredne i vise vredne. Oni koji slušaju muziku su više vredni od onih koji bi da ubiju nekoga zbog slušanja muzike, ne vidim nikakav načelni problem u tome.
Anduril Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Nisam cak ni za to poslednje siguran (sace Hella da iskoci odnekud). Naime, vise puta je izaslo na videlo da mnogi od tih samoraznosecih nisu Kuran ni na slici videli, ako su uopste i propisno pismeni. To sve sam go vucibatina, psihopata i eks-dzanki (da izvinu ljubitelji rekreacionih droza), ovo im je samo los izgovor da svojim bolno besmislenim zivotima daju neki kao "smisao". Upravo! Medjutim, poremeceni izvrsioci su samo vrh teroristickog brega koji bazira na globalnoj piramidi vahabi indoktrinacije, para i infrastrukture. Price o kolonijalizmu su takodje so autdated posto upravo zemlje zaliva danas najvise praktikuju moderno robovlasnisnistvo sto ima veoma dugacku tradiciju - svakako mnogo duzu od zapadnih zemalja.
Frank Pembleton Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Ok a ova presuda saudijskog suda je ok jer... I nije to toooliko strašno jbga ipak su oni savrznici ovo-ono... Poslato sa...
Miralem Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Vojska izasla malo na ulice. e fala kurcu. jebo mir, dosadno.
dig_chohano Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Vojska je na ulici, areodromu, železničkim i metro stanicama kao i u tržnim centrima već danima. Najveća jebada je što su zatvorili metro i tramvajske linije koje gare pod zemljom, biće opaka jebada stići bilo gde.
jms_uk Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 10 Minutes ago Belgium has raised its terror alert in the Brussels region to the highest level, warning of a "very serious" and "imminent" threat. The metro system will be closed till Sunday, and the public has been warned to avoid crowds, including shopping centres and concerts
Lezilebovich Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Juce se vratio iz Antwerpena ( avionom iz Brisela), duge cevi na sve strane, vojna vozila parkirana - grozno. Bio na nekoj programerskoj konferebciji sa oko 1000 ljudi i bile su pojacane mere bezbednosti, pregledi, ulaz na jedna vrata...
Hella Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Nisam cak ni za to poslednje siguran (sace Hella da iskoci odnekud). Naime, vise puta je izaslo na videlo da mnogi od tih samoraznosecih nisu Kuran ni na slici videli, ako su uopste i propisno pismeni. familiji ništa ne bih verovao pošto se xy puta ispostavilo da lažu ili ćute kako bi omeli ćafirske istražitelje u skladu s priručnikom To sve sam go vucibatina, psihopata i eks-dzanki (da izvinu ljubitelji rekreacionih droza), ovo im je samo los izgovor da svojim bolno besmislenim zivotima daju neki kao "smisao". očekujmo masovnu konverziju belolistićara u džihadiste
Recommended Posts