Jump to content
IGNORED

Teroristički napad u Parizu

Nesh

Recommended Posts

Posted

Ima tamo par miliona zena i dece koja svakako nisu kriva ni za sta. Tako se stvar ne moze resiti, zapravo to je najgora varijanta. Koliko je bilo lako napraviti problem sada ce ga biti jos teze resiti, prosto nema brzih ni lakih resenja.

Vidim Marv pominje pecurke :isuse:

prošli smo tu stanicu o ženama deci taocima i krstaškom ratu i masovnim ustancima muslimana zbog potlačenosti™.

Ni ovo rešenje nije ni brzo ni lako - ali je još gore sedeti sa strane i posmatrati kako cela ta zajebancija sa ekstremnim islamom dalje metastazira

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• borris_

173

• wall

168

• Prospero

165

• Аврам Гојић

125

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hasna, devojka koja se raznela, do pre mesec dana, ili malo više, je izlazila, pila, pušila, kačila golišave fotke na fb... Mesec dana. Jbt čime ih tako efikasno truju.

Posted

nije isto, razliciti su to oblici nitkovluka. posebno nije isto za ljude van Sirije. 

Za početak, nije isto za ljude u Siriji. One koji su još uvek tamo, a i one koji su otišli.

Posted

Za početak, nije isto za ljude u Siriji. One koji su još uvek tamo, a i one koji su otišli.

pa ja napisah da se radi o razlicitim vrstama nitkovluka. Asadovi decaci ce coveka priklati u nekom podrumu, IS na gradskom trgu pa snimak okaciti na jutjub. bitna je razlika.

a oni koji su otisli...

http://www.dw.com/en/survey-leaves-no-doubt-syrians-are-fleeing-assad/a-18775789

Thousands of Syrians have arrived in Germany in recent weeks, many of whom crossed the Mediterranean and traveled through the Balkans. A recent survey sheds light on their specific reasons for leaving home.

...

About 900 Syrian refugees were interviewed in front of refugee homes and registration centers in five German cities. "Two-thirds of respondents said that they were fleeing from war and violence," Perabo said. Other reasons for flight, such as the desire for prosperity or the reunification of families, were of lesser significance. But the mood was quite obvious whenever refugees were asked who was to blame for the war and violence. "Around 70 percent of respondents say they have fled because of Bashar al-Assad's regime," Perabo said. He found the responses astounding, especially because the prevailing image in Germany is that IS is responsible for the mass exodus from Syria.

Posted

Da, velika je šteta što FSA nije porazila Asada pa da dobijemo još koji milion izbeglica i nešto ujednačeniju raspodelu uzroka koje će navesti u izbegličkom upitniku.

Posted

pa rekao sam ne svi nego vecina njih. nego ni to nije vazno, poenta je u njihovoj snazi, i da je svaki od njih spreman da se bori do zadnjeg daha oni su i dalje super precenjeni

+1

Kao fama o Sadamovim fedajinima.

Ovi koriste relativno primitivna sredstva, ratuju u sandalama ali su zato spremni da se detoniraju gde kod im se kaze.

Posted

Potcenjujete ih bez osnova. Do sada su oni ti koji su naterali u bežaniju čitave divizije vojske koju su SAD obučile i opremile. Barem su petostruko više motivisani od Sadamovih gardi i nije im nikakav problem da poginu. To je ozbiljan protivnik.

Posted

hasna-ait-boulahcen-female-suicide-bombe

koliki kreten moraš da budeš da pokazuješ V sign u burci (ili kako se ovo već zove). 

Ili je ovo neka ISIL Rap fora :unsure: 

Posted

Natenane da se bombarduje odozgo pa kome prvo dosadi, Pa ako ne ostane kamen na kamenu, Boze moj... bar nije nuklearka bacena.  

znam jednog koji zasigurno ne bi imao ništa protiv :fantom:

Posted

Hasna, devojka koja se raznela, do pre mesec dana, ili malo više, je izlazila, pila, pušila, kačila golišave fotke na fb... Mesec dana. Jbt čime ih tako efikasno truju.

pa nije bas mesec dana.

Posted

pa nije bas mesec dana.

Možda nije, mediji™ kažu da je počela poslednjih mesec dana da skreće...

Moguće i da ja nisam dobro razumeo.

Posted (edited)

Talacka kriza u hotelu Radison u glavom gradu Malija. Meta - 140 gostiju i 30 radnika. Gosti su mahom stranci, ima Francuza i Amerikanaca medju njima.

U toku je pucnjava.

Izgleda da su napadaci prisli hotelu koristeci automobile sa diplomatskim tablicama, napad je ozbiljno osmisljen.

#Bamako terror attack: French Radio RTL quotes source: "Jihadists are shooting in the corridor on the seventh floor"

Edited by Аврам Гојић
Posted

Ovaj... da preimenujemo topic

Posted

Možda nije, mediji™ kažu da je počela poslednjih mesec dana da skreće...

Moguće i da ja nisam dobro razumeo.

ja u telegraphu nasao:

Aitboulahcen studied at Paul Verlaine University in Metz, where she reportedly made threats against the French government and expressed her desire to wage jihad.

kapiram da je bila na radaru vec neko vreme. 

• Create New...