Jump to content
IGNORED

Teroristički napad u Parizu

Nesh

Recommended Posts

Posted

ne znam. nisi me ubedio da postoji funkcionalna vojna sila koja ovaj problem može da reši u skladu sa ženevskom konvencijom za nekoliko dana.

voleo bih da si u pravu ali mislim da nisi.  

ne razumem sta mislis kada kazes "zenevska konvencija", mislis o civilima koji mogu stradati u intervenciji ili nesto drugo?

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• borris_

173

• wall

168

• Prospero

165

• Аврам Гојић

125

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Da. 

Atomske bombe, tepisi i spaljene zemlje won't work.

Posted

Da. 

Atomske bombe, tepisi i spaljene zemlje won't work.

ja nisam govorio o tome (kauboj je pogresno svatio moj post), govorim o normalnoj kopnenoj invaziji bez tepiha i nuklearki

Posted

Upravo to. 

Ciljevi bombardovanja treba da bude hrana. Resursi i proizvodnja / dopremanje.

Ne moze za kratko, ali se moze slomiti tako.

Malo su zakasnili, Gire Sipi je slobodan već par mjeseci.

Posted

ja nisam govorio o tome (kauboj je pogresno svatio moj post), govorim o normalnoj kopnenoj invaziji bez tepiha i nuklearki

ostavljas li makar malu mogucnost da to i nisu sve same kukavice koje ce se razbezati kada vide prvi tenk?

Posted (edited)

Malo su zakasnili, Gire Sipi je slobodan već par mjeseci.

Ne mislim konkretno vec na strategiju.

Treba na sve nacine vidjeti da im se moral unisti.

Pare i nafta im nista ne znace bez hrane.

Edited by Tpojka
Posted

jedan od najvecih problema je to sto id i dalje radi u tursku korist. i radice sve dok ne postane veca opasnost od kurda za nju.

Posted

Trump ima resenje, zelene trake za muslimane.

“We’re going to have to do things that we never did before. And some people are going to be upset about it, but I think that now everybody is feeling that security is going to rule,” Trump said. “And certain things will be done that we never thought would happen in this country in terms of information and learning about the enemy. And so we’re going to have to do certain things that were frankly unthinkable a year ago.”

Yahoo News asked Trump whether this level of tracking might require registering Muslims in a database or giving them a form of special identification that noted their religion. He wouldn’t rule it out.

“We’re going to have to — we’re going to have to look at a lot of things very closely,” Trump said when presented with the idea. “We’re going to have to look at the mosques. We’re going to have to look very, very carefully.”

Posted

ostavljas li makar malu mogucnost da to i nisu sve same kukavice koje ce se razbezati kada vide prvi tenk?

pa rekao sam ne svi nego vecina njih. nego ni to nije vazno, poenta je u njihovoj snazi, i da je svaki od njih spreman da se bori do zadnjeg daha oni su i dalje super precenjeni

Posted

Trump ima resenje, zelene trake za muslimane.

Triput sam procitao sta je rekao, i nidje zelenih traka s' glave. Mora da je pomislio tako nesto al nije smeo da kaze, ko poslednja pickica, Sreca pa mu ti citas misli ko bukvar.

Posted

OK aj se pravimo veverice.

Posted

“We’re going to have to look at the mosques. We’re going to have to look very, very carefully.”

Totalno suprotna politika Nikolicevoj.

Posted (edited)

Triput sam procitao sta je rekao, i nidje zelenih traka s' glave. Mora da je pomislio tako nesto al nije smeo da kaze, ko poslednja pickica, Sreca pa mu ti citas misli ko bukvar.

bas na to je mislio, ne moras biti genije da bi to razumeo. a kada je rekao "we’re going to have to do things that we never did before" mora da je zaboravio sta su uradili japancima u vreme kada su optuzivali nemce za isto

Totalno suprotna politika Nikolicevoj.

:lol:

Edited by marv
Posted

par puta vise tih braon ljudi, barem u Siriji, su pobili pripadnici rezimske vojske, Iranci, i Hezbala. koji po krvolocnosti ni za jotu ne zaostaju za IS-om. tako da je briga o "braon ljudima" prilicno suplja u ovom slucaju.

Tako je bajo moj. Da ja tebi kažem nešto, sve je to isto.

f6ed37f4aea1c60b6b294a711b826046.jpg

Posted (edited)

Tako je bajo moj. Da ja tebi kažem nešto, sve je to isto.

nije isto, razliciti su to oblici nitkovluka. posebno nije isto za ljude van Sirije. 

moze intervencija kontra IS-a da ima pozitivne efekte za ljude u Siriji, zavisno od toga kako bude izvedena, i sami IS-ovci su zasluzili sta god su im Ameri i/ili Rusi pripremili. valja ih istrebiti, pa neka od toga niko nema neke koristi. kako bilo... briga za braon ljude nije, vec za nas na ovoj strani zice.

Edited by Gandalf
  • Create New...