Caligula Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 (edited) P.S. vidim da u nekoliko postova repliciras na neke stvari koje rekoh, Nemoj to licno shvatati jer mi to nije namera, polemisem sa stavovima, ako si nesto licno uvredjen meni nije nikakav problem da se izvinim ... Pa ti rece da samo neskolovan covek koji ne zna istoriju moze to pitanje da postavi sebi (mada si u istom postu rekao da ne znas bas tacno koji je doprinos istoka istoriji civilizacije hi hi) ne treba izvinjenje btw, samo pricamo, nikovi smo ovde i igramo se. Sto se ostatka posta tice, svako isticanje zastave u ovom kontekstu ima politicku konotaciju, tim pre sto je ta zastava stajala na bombama koje su padale na Siriju ili Libiju. Naravno da oni koji je isticu (ili makar vecina njih) gube taj aspekt iz vida ali to ih ne stiti od forumskog podsmeha moralnih gromada. Hocu reci, tvoj argument o jednoj od kolevaka moderne civilizacije je besmislen na vise nivoa. Sada si ga korigovao pa kazes "cijem je srcu sta draze" a pa onda ok, onda u obzir dolaze i drugi simboli, od simbola ISISa do kukastih krstova i ostalog jbg, sve je relativno i sve bombe su iste i sva ubistva su ista, razlikuje ih jedino i iskljucivo koordinatni sistem koji je, po tebi, besmisleno kritikovati. Edited November 19, 2015 by Caligula
radnik Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Vracao sam se na postove i tacno sam pretpostavio da je to u pitanju. To je bio euforican i hiperbolican uvod (ili sto Arslanagic rece floskulastican), nista licno veruj mi. U svakom slucaju svestan sam sada da je bio nepotreban, ali je napisan i neka ga. Pa ti rece da samo neskolovan covek koji ne zna istoriju...
iDemo Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Bivši glodur Mog Mikra? ma da... ono "žiga i mene pa se ne žalim"...
Nesh Posted November 19, 2015 Author Posted November 19, 2015 Na CNNu upravo javljaju da su francuske vlasti potvrdile da je Abdelhamid Abaaoud, glavni organizator napada u Parizu, ubijen.
Prospero Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Francuzi su zvanično potvrdii da je Abaud ubijen juče ujutro u napadu u onoj zgradi u Sen Deniju. TT via LG G3
Frank Pembleton Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Iskreno mislio sam da će da im izmakne. Jesu uspeli oni da proguraju produženje vanrednog stanja? Poslato sa...
Аврам Гојић Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Donji dom potvrdio, ostaje jos gornji, nema sumnje da ce potvrditi
wall Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 I ovaj iz SA rođen u Francuskoj... Jbt Francuska rađa teroriste.
fikret selimbašić Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Vesti iz Sarajeva naravno nema, ili je skrajnuta. Ipak ne mogu se kriviti zapadne agencije samo, s obzirom na poslovičnu ''ne talasaj'' reakciju balkanskih zvaničnika. Iako se radi o de fakto napadu na državu Nema ništa od ''ma neće nas valjda'', svesni nismo koliko smo ranjivi Nije baš totalno ignorisanje, oglasili su se ovi iz Džordžije: Upozoravali smo vas da će Europom teći krv, a posebno Bosnom i da ono što dolazi je gore i gorčije. I eto ga, desilo se, ubijena su dva prljava vojnika koja su se borila za nacionalizam i tagute i branili državu i vladu koja im nikakvo dobro nije donijela. Ubijena su dva vojnika od kojih je jedan Srbin, pravi nevjenrik, a drugi Bošnjak, murted (otpadnik od vjere). Jesmo ranjivi, crne su mi slutnje skroz. Proveo sam '99. tri mjeseca sa bataljonom vojne policije tadašnje VF dok su još u kasarni Nedžarići bili smješteni. Dosta njih koje poznajem iz tog vakta još je u aktivnoj službi i baš me drmnulo kad je vijest sinoć objavljena.
Cane Vukic Prebranac Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 I ovaj iz SA rođen u Francuskoj... Jbt Francuska rađa teroriste. И то Париз, ни мање ни више.
Аврам Гојић Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Zato hitno treba zatvoriti granice za izbeglice iz Sirije.
Singer Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 jbt i dalje nisu?!?! :o mnogo labavo ti francuzi, mnogo labavo...
Hella Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Zato hitno treba zatvoriti granice za izbeglice iz Sirije. pazi neki asadov lakej kaže da je petina sirijaca u lošem tripu a to nije baš mala cifra NEW DELHI (Sputnik) – "Among the refugees, who went to Europe, maybe more than 20 percent belong to ISIL groups. Now Europe has received bad element into their ground. They will face further problem in future," Riad Abbas said, commenting on recent deadly terrorist acts in Paris on November 13. Read more: http://sputniknews.com/europe/20151116/1030184464/eu-refugees-isil.html#ixzz3rxAs0Kdr
Аврам Гојић Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Videcemo sutra sta su smislili. Prva i neposredna posledica bice, sasvim sigurno, kraj opustenog mahanja pasosima na granici Sengena. Provere ce biti tvrde, i za gradjane sengenske zone i posebno za nas na "beloj listi".
Recommended Posts