Caligula Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 (edited) Написао сам "требало би да буде сигуран", а да нико није сигуран од самоубилачких акција сам објашњавао уназад 50 страна. Sve ok, samo kazem da je to nemoguca misija. Boljevac bi, po logici stvari, trebalo da bude 10x sigurniji jer koga zabole da se raznosi bombom u Boljevcu. Pariz nije siguran, kao ni NY, London, etc. Ko ce da kontrolise milionski grad u koji npr. dnevno udje stotinak hiljada turista. @Mekenzi, mislim da smo sami sebi neka siva zona, oguglali smo pa je to obicno reakcija tipa "e jebi ga". Inace ne verujem u masovnu brendiranu empatiju, jer empatija je valjda neki licni osecaj. Vidis fotografiju pa reagujes. Vidis situaciju na ulici pa reagujes. Da li je na fotografiji sarajevac kojeg ne poznajem ili francuz kojeg ne poznajem ili pas kojeg prvi put vidim - koja je razlika, zasto bih to brendirao? Qrvin je ovo i iscasen svet. Lepo Kundera napisao, narodi ljudi su deca. Edited November 18, 2015 by Caligula
Eraserhead Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Cujem od drugara da je u NyCu panika zbog nekog videa sto su objavili danas.
Ryan Franco Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 (edited) Tvit (odnosno fejsbuk status) je glorifikacija jednostavnog života običnog čoveka uplašenog spoznajom da njegove, tonu teške, svakodnevne patnje i strahovi, suočene s globalnom pretnjom kao i očekivanjem preuzimanja konaca borbe u svoje neherojske ruke. izgledaju lagane poput perca. Edited November 19, 2015 by McCabe
FERNOUX H Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Samo mi se ne sviđa to potenciranje "jednostavnog života".
ToniAdams Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 meni nije jasno zasto on misli da neko od njega ocekuje da zaustavi isis
malkin Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Tvit (odnosno fejsbuk status) je glorifikacija jednostavnog života običnog čoveka uplašenog spoznajom da njegove, tonu teške, svakodnevne patnje i strahovi, suočene s globalnom pretnjom kao i očekivanjem preuzimanja konaca borbe u svoje neherojske ruke. izgledaju lagane poput perca. a ima i toga da reaguje na ono "što muslimani ne osude...", "dok muslimani sami ne počnu da čiste svoje ludake..."
ToniAdams Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 pa pisao je o zaustavljanju isisa a ne o osudi. meni deluje ko bulja pokusaj duhovitosti i skretanja paznje na sebe
malkin Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 to je ono o čišćenju svojih redova. ima ih onoliko koji su u fazonu da je na svim muslimanima odgovornost da nešto urade a ovaj batica u UK nema pojma šta bi mogao da uradi i zašto iko misli da bi nešto mogao da uradi. ja tako shvatio.
mackenzie Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Možda se očekuje od njega da bude potkazivač, a on u fazonu "if you see da police, warn a brother". <_<
Recommended Posts