Jump to content
IGNORED

Teroristički napad u Parizu

Nesh

Recommended Posts

Posted

Nadam se da sehida iz Rajlovca zivog da uhvate, pa onda da ga pitaju za junacko zdravlje....

Ubio se.

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• borris_

173

• wall

168

• Prospero

165

• Аврам Гојић

125

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

To sad treba istraga o tome ko ga je izložio kao mladog majmuna pa tog u zatvor.

Posted

10M$ na 30-40k boraca je oko 300$ mesečno, bruto, u proseku, to je manje od Ukrajine, dakle peanuts.

ako se dobro secam, u Anbaru 2006-e su Ameri dosli u posed AQI internih dokumenata. pored svega ostalog, ispalo je da su Zarkavi & co malo placali jer su zeleli da izbegnu pridobijanje regruta koji bi se pridruzili zbog novca. zeleli su posvecene ljude koji bi im se pridruzili uprkos nepostojanju finansijskog motiva.

Posted
Armin Salkić je rođen 1989. i živio je u Vitezu a Nedeljko Radić rođen je 1981. i živio je u Nevesinju.

Oba pripadnika Oružanih snaga BiH bili su vojni policajci a posljednja dužnost bila im je u kasarni u Rajlovcu.

Туга.

Posted

Uh koliko gnjavi ovo kritikovanje avatara...

Posted

Dodaj sad na karikaturu nekog ko jeduci kokice kritikuje ove sa avatarima i isto tako gleda kako svet gori.

Posted (edited)

Washington post je veceras javio da je organizator napada proslog petka ubijen na St Denisu

The suspected ringleader of the Paris attacks was killed Wednesday in a massive predawn raid by French police commandos, two senior European officials said, after investigators followed leads that the fugitive militant was holed up north of the French capital and could be plotting another wave of violence.

Ali vrtim franucuske kanale i i dalje nemaju informacije, samo znaju da nije priveden.

Inace keva mi je radila u nasoj prodavnici u toj ulici, bio sam tu mnogo puta kao klinac, ne znam da l ima 10 metara od zgrade, a u stanu ispod terorista, kaze mi da zive nasi sa malim detetom.

EDIT: I kazu da su bas ti teroristi planirali napad na La Defense, biznis centar Francuske, za cetvrtak, sutra.

Edited by Staklena Brada
Posted (edited)

Ето шта бива од целе приче са реаговањем на смрт себи сличних. Терориста убио два момка од којих нема сличнијих нама, а ми извртесмо пет-шест постова и гледамо друге топике.

Париз је изазвао онакве реакције јер би требало да је сигуран.

Jeste qratz. Veliki grad ne moze da bude siguran, narocito od ovakve vrste terora.

Pariz je izazvao reakcije jer je Pariz. Takve reakcije izazvao bi jos samo Njujork ili London. Ako lokalni siledzija mlati ljude po sokacima, to mu dodje kao normalno. Ali ako zavali samar gradonacelniku u prepunoj kafani, e to je vec vredno reakcija, ovakvih ili onakvih da ne palamudim, bilo po mrezama onoliko.

A sto se nase empatije prema bliznjima tice (videti radnikov propali post o potkosulji i kosulji) aman nismo deca. Pa svi znamo koliko nas balkance za nase balkance zabole qratz. Vrancuze je kul zaliti i avatarisati, ovu nasu boraniju radije skrolujemo.

Edited by Caligula
Posted

Kome smeta francuska zastava na avataru, nije mu nikakav problem da stavi zastavu Bosne na zid, ako hoće.

Posted (edited)

Вашингтон Пост је "Борба" Капитол Хила. Њих користи влада када изабере да сами не саопште информацију.

@Каубој

Написао сам "требало би да буде сигуран", а да нико није сигуран од самоубилачких акција сам објашњавао уназад 50 страна.

Edited by Прслин
Posted

Uh koliko gnjavi ovo kritikovanje avatara...

+1

Posted (edited)

A sto se nase empatije prema bliznjima tice (videti radnikov propali post o potkosulji i kosulji) aman nismo deca. Pa svi znamo koliko nas balkance za nase balkance zabole qratz. Vrancuze je kul zaliti i avatarisati, ovu nasu boraniju radije skrolujemo.

U koju zonu mi sada spadamo u suosjećanju*, ali iz naše tačke gledišta?

Edited by mackenzie
  • Create New...