November 18, 20159 yr to nisam vidjela cek da zguglam edit, slazem se Edited November 18, 20159 yr by morgana
November 18, 20159 yr Author to, plus trudnica koja visi sa prozora bataclana A snimak se prekida i ne vidimo sta se desilo s njom i da li su je spasili.
November 18, 20159 yr a zašto ja ne vidim renneov post ni na kompu ni preko tt-a? samo mi prazan post
November 18, 20159 yr A snimak se prekida i ne vidimo sta se desilo s njom i da li su je spasili. vidi se na snimku, ti si gledao neki skracen
November 18, 20159 yr Author Ja sam video samo kad joj neko prilazi pruza ruku i tu se snimak prekida. Tek sutra sam na CNN video da je spasena. Edited November 18, 20159 yr by Nesh
November 18, 20159 yr meni su ta slika psa, ona zene koja skida burku a ispod joj je crvena haljina i djecaka kojeg je izbacilo more a izgleda mirno kao da spava, posteri ovih tragedija. jeboga, jeste vidjeli nekad da odrubljivanje glave postane amblematicna slika neke tragedije? ne, ljudski mozak se brani od toga, sasvim prirodno. Slika od milion dolara, radi na toliko nivoa.
November 18, 20159 yr a zašto ja ne vidim renneov post ni na kompu ni preko tt-a? samo mi prazan post I meni se desava za neke embedded twitter related. Treba upratiti pattern na Test/Bugs/Features.
November 18, 20159 yr Slika od milion dolara, radi na toliko nivoa. Imamo i mi PR - samo kad hoce da radi...