Jump to content
IGNORED

DOBRI ISAK "Mi plačemo iza tamnih naočara" LP ploča izašla

ljubicasta

Recommended Posts

Posted

April, Kaos je pre nekoliko godina izasao na CDu, a pre par na LP-ju i CDu, sve remasterovano odlicno zvuci.

sto se La Strade tice, meni se svidja kako jeste, ali reizdanje je svakako dobrodoslo.

Pronašao Kaos na NE records, ono zvuči fantastično. Imao sam sreću da ih gledam uživo, zvučali su u dlaku kao na ovom remasteru, pravi biser. Fino složeni uticaji Stranglers, Magazine i Sioux. Ljudi ih uglavnom ranije nisu slušali jer sa demo snimaka nisu mogli da shvate koliko je Kaos bio ubedljiv live. Mnogo hvala na informaciji, Nikola.

U vezi La Strade, nije tajna da je sam Tišma od početka nezadovoljan svojim pevanjem na izdanju iz 1987. Mislim, glupo je da i na demo snimcima manje greši nego na tom jedinom zvaničnom izdanju. Dalo bi se to sad srediti, koliko god mi voleli 'ono'. Ja sam se jednostavno navikao i ne smeta mi(što sa Dobrim Isakom btw.,nije slučaj - na Isaku i dalje biram numere u kojim je glas bolji), ali ako su mogli Bitlsi, vala može i La Strada.

Posted

Imam taj KAOS cd koi je isao uz plocu. Meni to nikako ne odgovara. Ako imas nesto za razmenu, javi, pa da se dogovorimo.

Posted

Koji je problem da ne mogu da editujem svoj post? Ukucao sam koi umesto koji i sada ne mogu da popravim...

Posted

U vezi La Strade, nije tajna da je sam Tišma od početka nezadovoljan svojim pevanjem na izdanju iz 1987. Mislim, glupo je da i na demo snimcima manje greši nego na tom jedinom zvaničnom izdanju. Dalo bi se to sad srediti, koliko god mi voleli 'ono'. Ja sam se jednostavno navikao i ne smeta mi(što sa Dobrim Isakom btw.,nije slučaj - na Isaku i dalje biram numere u kojim je glas bolji), ali ako su mogli Bitlsi, vala može i La Strada.

na koje Tismine greske konkretno mislis? ja sam taj album slusao milion puta i osim sto lik nema bas najbolji glas nisam mogao da uocim neke greske.

Posted

nije uopšte loš, i ja sam uradio isto  :lolol:

• 2 months later...
Posted

21mxfr7.jpg

PROMOCIJA PLOČE "MI PLAČEMO IZA TAMNIH NAOČARA", OBJAVLJENE POVODOM 30-GODIŠNJICE IZLASKA KULTNOG ALBUMA GRUPE DOBRI ISAK

OBRADE SVIRAJU:
POD
FIGURATIVE THEATRE
LANGUAGE.SEX.VIOLENCE
PAYDO KOMMA

+ WC7 / crni yugo talas

KLUB FEEDBACK
ČETVRTAK 28. JANUAR, 21H
ULAZ SLOBODAN

https://www.facebook...88639204616490/

• 3 weeks later...