ultra plasticni Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 @Caligula Nisam se zezao, iako je tako ispalo. Zelene i narandzaste tempere po zidu, a po plafonu plavi akvarel.
jms_uk Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 23 minutes ago, Caligula said: edit: nije ta, bila je druga, ljudi kacili svoje prostore Mislim da znam na sta mislis - ta je verovatno arhivirana ovde https://parapsihopatologija.com/forums/forum/78-dru353tvo/
Caligula Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 3 minutes ago, ultra plasticni said: @Caligula Nisam se zezao, iako je tako ispalo. Zelene i narandzaste tempere po zidu, a po plafonu plavi akvarel. Ja sam kao tinejdjer ofarbao sobu u modro plavo - crnu varijantu, nisam mogao posteno da se ispavam od tada. Mnogo kasnije se moler ubio od slojeva dok je to prekrecio. Plafon moze da bude jako interesantna podloga za svakakve egzibicije, ali nije moj. @jms_uk moguce, samo ne mogu da se setim imena topika, ni otprilike.
jms_uk Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 10 minutes ago, slepa živana said: ko tu briše prašinu kukala mu majka A verovatno ni selidba nije laka :(
Caligula Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 12 minutes ago, slepa živana said: ko tu briše prašinu kukala mu majka crnopasenevidi
Lancia Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 (edited) Super ti gajba, dobro si iskoristio prostor. Ja ne bih kacio slike, pojele bi ti potkrovlje kao takvo a i tvoj rucni rad i kolekcije bi izgubili na znacaju. Edited May 6, 2018 by Majo
kud u maglu Simoviću Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 koja ti ovo slika što se vidi na trećoj fotografiji?
Caligula Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 (edited) Matis iz plave serije nije original @Majo pa to. Zato ih nisam ni kacio. Ako budem stavljao nesto na zidove bice ogromno, ne smem vise da usitnjavam ovo. Edited May 6, 2018 by Caligula
Ras Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 (edited) 13 hours ago, Caligula said: Antifriz iz plave serije Za ozbiljno: odličan, Caligula! Edited May 7, 2018 by Ras
Mil@n Posted February 12, 2024 Posted February 12, 2024 Zašto ne oživeti ovu temu posle 5 godina kada je odgovarajuća... Kuća Galeckog iz The Big Bang Theory. Me LIKE it. https://www.architecturaldigest.com/gallery/inside-johnny-galeckis-whimsically-gothic-nashville-mansion?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_brand=ad&mbid=social_facebook&utm_social-type=owned 1
Patty Lee Posted February 13, 2024 Posted February 13, 2024 Lepoe. Meni se sviđa kad ljudi urede prostor kako njima lično odgovara, kad je baš baš highly specific. Ova od Galeckog mi ima sličan vajb kao kuća Kat Von D (kuća Galeckog je liveable doduše ). https://www.cottagesgardens.com/kat-von-d-lists-her-daring-la-victorian-previously-used-to-film-cheaper-by-the-dozen/pic/279421/ Sećam se kad sam prvi put videla unutrašnjost (delila je na instagramu kako napreduju radovi u nekom prostorijama, bila je u sred rezbarenja gotičkih ornamenata od drveta) pa sam pomislila “ovoj ženi bi bolje bilo da ovde živi do kraja života, pošto kome će ikad ovo prodati?” Na kraju je nekako prodala ali morala je da prepolovi asking price sa $15 na $7 miliona. To mi je jedino bzvz u celoj priči, kupila je kuću 2015, renovirala 7 godina (!), živela u njoj jedva godinu dana i prodala za manje para nego što je potrošila… Kuća od Dite Von Teese i stan Majkl Imperiolia isto… mislim da mi se ustvari sviđa kad nije sterilno i kad nema onaj generički look, gde je vrišteće da si samo unajmio nekog dizajnera i dao mu neograničen budžet. Većina kuća na AD su mi žali bože para ali ove su mi super, jer mislim da će biti napeto da se nađe kupac za ovo. 2
Sandradjer Posted February 13, 2024 Posted February 13, 2024 (edited) 9 hours ago, Mil@n said: Zašto ne oživeti ovu temu posle 5 godina kada je odgovarajuća... Kuća Galeckog iz The Big Bang Theory. Me LIKE it. https://www.architecturaldigest.com/gallery/inside-johnny-galeckis-whimsically-gothic-nashville-mansion?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_brand=ad&mbid=social_facebook&utm_social-type=owned Meni se ne svidja ta pomrcina u svakoj prostoriji. Prirodnog svetla minimum. Kod Kat Von D je bolja situacija, znatno svetlije. Nisam rodjena da zivim u zamku Edited February 13, 2024 by Sandradjer 1
Patty Lee Posted March 12, 2024 Posted March 12, 2024 Novi omiljeni video na YT just dropped. @Midgeta Ti ćeš ceniti ovo! 1 2
morgana Posted March 12, 2024 Posted March 12, 2024 u drustvu pare nisu rasporedjene ravnomjerno ali ukus tj neukus jeste, to smo izmedju ostalog naucili 1
Recommended Posts