Posted November 9, 20159 yr Konačno je krenuo ovaj norveški politički triler po ideji Jua Nesbea. Vidim da je izašlo prvih pet epizoda. Titlove za prvu sam uspeo kako-tako da adaptiram od jedinog pronađenog - španskog titla. Ako nekog interesuje, poslaću.
January 7, 20178 yr Poceo sam da gledam... odlicna serija... ima prevod za 7 epizoda od ukupno 10.. nadam se da ce i ostale uskoro izaci. Engleski prevod nije problem naci.
January 12, 20178 yr Ne nogu da nađem na netflixu, search pojavi se ime kad kliknem, da mi brdo drugih serija ....shit has hit the fan...
January 13, 20178 yr Ne nogu da nađem na netflixu, search pojavi se ime kad kliknem, da mi brdo drugih serija ....shit has hit the fan... Čukaj Occupied ja gledam preko Kodija...
January 13, 20178 yr Otisao sam na titlovi.com i po ttilovima skinuo torrent... lepo ide, ima sidera... Izaslo je svih 10 prevoda Edited January 13, 20178 yr by Milosh76
April 4, 20178 yr Okkupert skandi klasika, sto znaci odlican :D U Oktobru sezona 2, posle 2 godine pauze...