ToniAdams Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 kako? samo ga metes u ciniju nasuvo i u mikrovalnu?
aram Posted October 24, 2015 Posted October 24, 2015 ma da, direkt na onaj tanjir, 4 minuta i gotovo. eo ti wikihow
garcia Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 ja ga ocistim, naredjam u vatrostalnu ciniju, zalijem soljom vode i zatvorim jal poklopcem jal plasticnom folijom. ondak 15 minuta na najjače. pa 5 minuta da odmara. svašta sam kuvao u mikrotalasnoj. prosto sam izraubovao staru, koja je bila neka jeftinija Samsung. onda sam kupio skoro najskuplju, iste marke mogao sam da kupim tri obične za te pare. ali evo već 5 godina svakodnevne upotrebe a radi kao sat Srđana Đokovića.
Singer Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Jel probao neko Frikom smrznute pice što se trenutno reklamiraju i valjaju li čemu? Po reklami se čini da su idealne za mikrotalasnu...
Anonymous Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 ja ga ocistim, naredjam u vatrostalnu ciniju, zalijem soljom vode i zatvorim jal poklopcem jal plasticnom folijom. ondak 15 minuta na najjače. pa 5 minuta da odmara. svašta sam kuvao u mikrotalasnoj. prosto sam izraubovao staru, koja je bila neka jeftinija Samsung. onda sam kupio skoro najskuplju, iste marke mogao sam da kupim tri obične za te pare. ali evo već 5 godina svakodnevne upotrebe a radi kao sat Srđana Đokovića. Ja kad sam kupovao mikrotalasnu sam tražio savete po netu i pretraga mi je bila izbacila garcijine stare postove sa B92. Nisam se pokajao nimalo (prebranac sam uspevao da u njoj napravim), mada kad mi bude crkla ova samsugova naprava ću odrešiti kesu i kupiti kombinaciju mikrotalasne i klasične rerne.
kud u maglu Simoviću Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 svašta sam kuvao u mikrotalasnoj. Ja kad sam kupovao mikrotalasnu sam tražio savete po netu i pretraga mi je bila izbacila garcijine stare postove sa B92.a da garcia kad budeš imao vremena u životu malo obnoviš to ovde :)
*edited by mod Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 gde nalazite paelju? gde god gledam ili me bledo gledaju ili ostale samo bolonjeze :(
renne Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 gde nalazite paelju? gde god gledam ili me bledo gledaju ili ostale samo bolonjeze :( MAxi i Interex
Frank Pembleton Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Ja kad sam kupovao mikrotalasnu sam tražio savete po netu i pretraga mi je bila izbacila garcijine stare postove sa B92. Nisam se pokajao nimalo (prebranac sam uspevao da u njoj napravim), mada kad mi bude crkla ova samsugova naprava ću odrešiti kesu i kupiti kombinaciju mikrotalasne i klasične rerne. Rerna i talasi?To postoji?
Recommended Posts