Indy Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Osim ovog Majlsa iznad (naklon za Mati Klarweina, o kome sam pisao više puta, čini mi se), ovo kao da je topik o najružnijim ili najbezveznijim omotima... Doduše, fali kurdi sa onim indie omotima na kojima neki likovi imaju maske plišanih meca (ili plišanih slonova?) Mislim, kakva god da je muzika na tim pločama, ne želim ni da je čujem. :DNevezano za muziku (koja zna da bude jaaaako dosadna) omoti ECM-a su među najboljima koje sam video (generalno). Moj favorit, valjda, je Shankar "Vision" (s tim što tu preporučujem i muziku, kome je do meditativnih stvari - vidi se da se cica maca na naslovnici otisnula dobrano ka satoriju).
ultra plasticni Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Čeprkao po diskografiji kad ono ispadoše mi zle iz foldera
B_B Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Naletjeh na poluvremenu na ovu pogadjalicu albuma u jednom njemackom alternativnom casopisu. Treba da se pogodi album. Na prvu loptu sam prepoznao ovo: 2. At the drive in - Vaya 3. Nofx - Punk in Drublic 4. Rancid - and the... 5. Weezer - Blue Album 8. pomislio sam na Beatese, ali nisam siguran 6 i 7 djeluju poznato, a 1. nemam pojma. Sta vi vidite? Ima neki moderni Ghettoblaster da se dobije, sta god to bilo.
B_B Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 1 je clash, give em enough rope Bravo...mozda je 8. Sonic Youth - experimental jet set
B_B Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Ma bravo, u pravu si sa svim. Za Bad Brainse me malo sramota da nisam prepoznao...
B_B Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Rjesenje je onda: HANDW(E)RK - time je "E" deseto slovo imena banda sa omota broj 6.
B_B Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Svaka cast i za Primal Scream...ne sjecam se da sam ikada vidio omot i ovo je jedini album koji ne posjedujem. Saljem sada odgovor, pa ako dobijem...sta znam, prodacu pa dijelim sa vama dvojicom lovu :). http://www.teufel.de/kopfhoerer/boomster-p14705.html?partner_id=sem.de.g.b.de-teufel-stereo.p_boomster
Recommended Posts