Malkmus Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ova tri su mnogo dobra. Odlično se slažu sa muzikom, čak to važi i za imena albuma. Jedino što ih pokvariše slovima - i bojom i fontom. Efektniji bi mi bili da nemaju natpisa na sebi.A ovaj omot butleg izdanja mi je možda i najdraži. Ko hoće, nek mi se smeje. Meni je lep. I kul.
Chivo D'Arbo Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Da skupimo neki top 100 pa objavimo taschen knjizicu?Dakle, nema veze kakav je album, omot se racuna... Mada, najlepse je kad su oba tu...Je li, miko, a ko ce da bude u komisiji za odabir tih 100... the best of the best? Ako se nastavi ovim demokratskim kurSem... uskoro ce se pojaviti i omoti Ckaljinih singlova, deljenih besplatno uz "Vecernje novosti"...
iDemo Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 UB40 - Signing off (da ne trazim sad omot, mrzi me). Na originalu stoji taj famozni UB40 obrazac a na vinilu & kasetama koje je izdao (cini mi se) Jugodisk u SFRJ omot je crn 'sendvic' sa plavicastom slikom u sredini... I izgleda bolje nego original.
Mp40 Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Je li, miko, a ko ce da bude u komisiji za odabir tih 100... the best of the best? Ako se nastavi ovim demokratskim kurSem... uskoro ce se pojaviti i omoti Ckaljinih singlova, deljenih besplatno uz "Vecernje novosti"...Maco, mudro zboris.... Ja bih predlozio tebe za zirkinju. Oces?
Chivo D'Arbo Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Maco, mudro zboris.... Ja bih predlozio tebe za zirkinju. Oces?Sjajana ideja! Toga se trebalo setiti!
Lancia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Ova sto trazi osvetu je taman za Bijelo dugme.
Mp40 Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Ova sto trazi osvetu je taman za Bijelo dugme.egzekli! To i ja pomislio.Discharge je... uH!
Recommended Posts