March 14, 20169 yr igram "Farms & Castles", neki klon Tripple Town-a, ubedljivo najbolje igre koju sam igrao na mobilnom a igrao sam je pre 4 godine valjda. "Soccer Stars" takodje nije losa zezalica. igra se PvP. potezna je igra, u principu to je digitalizacija Subotea. (http://en.subbuteo.com/) Edited March 14, 20169 yr by Svarog
May 26, 20168 yr brain wars 20+ logičkih igrica. igra se protivu živih™ takmičara, u partiji se igraju tri igre. fino zagrevanje moždanih vijuga
July 26, 20168 yr Valiant Hearts. Bolesno dobro Sent from my iPad using Tapatalk to ima i za mobile? divna, divna igra.
October 8, 20168 yr Veoma dobar snooker. Juče prešao na android, već imam 4-5 sati provedenih za stolom.
October 8, 20168 yr Hoplite je meni bas odlicna igra. Sto puta moze da se igra... Sent from my iPad using Tapatalk
October 8, 20168 yr Ja sam naložio ortake da instaliraju clash of clans pa da se skrpimo za neki clan i pikamo warove.Mada imamo neke neodgovorne klince u klanu pa ratovi idu kako tako, ali zanimljivo je.
November 1, 20168 yr Da ne pika neko pomenuti clash of clans? Nikako da se skrpimo za clan war-ove, očajni smo. :D