Jump to content
IGNORED

NHL 2015

Miljenko

Recommended Posts

Posted

Nastavljamo los niz. Ubise nas Senatorsi zestoko, vec je 1-5.:dry:

Posted

Konacno jedno dobro izdanje Pingvina. 4-2 trenutno, mada je Hutton skinuo 4-5 zicera (ciste kontre, otvoren gol). Sudije su gresile od starta u proceni prekrsaja, na obe strane. Na 4-1 nije iskoriscena 5 na 3 situacija i sada je sve ponovo otvoreno. Pearson 1G + 1A do sada (prvi gol u sezoni).

Posted

Do mene je. Ne gledam ni blizu mečeva koliko bih hteo/voleo/želeo i onda kada gledam hteo bih pod obavezno spektakl i konfete! :D Tanko mi i mršavo skroz i ovo danas/večeras u Fili.

Posted

Cuti jednom i moji tako da dobiju, da ne bude neki vatromet i neka ludnica.

Posted

morao sam da pogledam Sabres-Sharks, da vidim kako je to Buffalo nanizao tolike pobede... i sada mi je jasno. jesu dobili u produzetku, ali su realno razvalili San Jose, ali razvalili. kako ljudi klizu, kako ubacuju pak u prazan prostor, pa to je poezija. napad Eichel/Skinner/Reinhart je ludilo. ako ovako nastave, mogu daleko dogurati 

Posted

Zato je meni NHL neuporedivo bolji za gledanje, u odnosu na NBA. Svako svakoga moze dobiti, plus redovno iskace neka ekipa iz senke koja ode daleko (Las Vegas je zamalo osvojio u prvoj sezoni, sa prosecnom ekipom).

Posted

Ocekivano spektakularna prva trecina u Tampi; 8+ minuta do kraja perioda, a vec je 2-2.:Hail:

Posted

cim sam ja javio o winning streak, oma su izgubili :D

freak's curse is alive and well :D 

Posted

Pa malo li je 10 pobeda u nizu, moralo je to da se završi, a i dosta im je bilo.

Posted

Bakstrom sabija. Otvorio upravo Daksi, a prekjuče tri komada Devilsima. Nazire se 8. u nizu. :thumbup:

Posted
2 hours ago, stoutspectacledbold-head said:

Bakstrom sabija. Otvorio upravo Daksi, a prekjuče tri komada Devilsima. Nazire se 8. u nizu. :thumbup:

Od 5:1 do 5 svi.

Posted (edited)

:isuse:

A čitava trećina još u igri. Još će na kraju i i uverljivo izgubiti.

Krasni imbecili. Sad i gube.

Edited by stoutspectacledbold-head
Posted

Linija Landenskog-MacKinnon-Rantanen dominira u broju asistencija i golova. Miko Rantanen igra kao Peter Forsberg nekada, kad ima pak prosto znas da ce da napravi cudo i ni iz cega namesti gol.

Posted

Kakva luda tekma u Kolumbusu, 15 golova. Gledao 1/3 i rekao nema leba za moje Flamese ovde, kad jutros vidim potpuno nestvaran rezultat. Treneri sigurno ne vole ovakve meceve, ali publika moze samo da uziva.

Ne znam sta tacno kaze statistika, generalno mi se cini da se postize vise golova nego ranije. Ima nekoliko smarackih timova, ali vecina neguje brzu igru i kreira dosta sansi..