Miljenko Posted May 29, 2018 Author Posted May 29, 2018 1-0 za Vegas i to nakon goleade. Uspavase me sa onim dugackim uvodom utakmice.
Grandilof Posted May 31, 2018 Posted May 31, 2018 Aja sta je Holtby skinuo 2 minuta pre kraja za pobedu...
freakns Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 odlicna treca utakmica. juce sam gledao do 2-0, i onda sam zaspao ki zaklan, nije se dalo dalje izdrzati, ali hokej vredan hvale. Washington dobio na uobicajeno, Ovy-Kuznetsov duo. ljudi ubise u playoffu. u 22 tekme playoffa, Kuznetsov ima 12 golova i 15 asista, Ovechkin 14 golova i 11 asista. kada bi ovo raspodelili na sezonu, Ovechkin bi bio prvi strelac sa 52 gola, a Kuznetsov treci sa 45, iza Ovechkina iz playoffa i Ovechkina iz regularne sezone Kuznetsov bi bio i treci poenter lige, iza McDavida i Girouxa... suludo jbt. nivo koji su imali Malkin i Crosby kada je Pittsburgh uzeo pre 10 godina. a Ovechkinu fale 2 gola da udje u top10 golova u playoffu u sezoni i postigne preko 15 golova, sto niko nije uradio vec vise od 20 godina(rekord Jari Kurrija ipak nece oboriti)
Miljenko Posted June 3, 2018 Author Posted June 3, 2018 Sutra se igra bitna utakmica. Sa 3-1, verujem da ce rutinski zatvoriti seriju. Holtby je napravio samo jednu gresku, mada je ta bila smehotresna skroz (dobro je te ih nije stigla kazna u vidu izjednacenja). Ima svega, lepih akcija, krljanja, fantasticnih intervencija golmana.
stoutspectacledbold-head Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 18 hours ago, freakns said: odlicna treca utakmica. juce sam gledao do 2-0, i onda sam zaspao ki zaklan, nije se dalo dalje izdrzati, ali hokej vredan hvale. Same here. :D Jedino što je meč bio dosadan dozlaboga. Kakvo će čudo biti da večiti luzeri iz prestonice posednu naslov. Jedino veće čudo od toga jeste da jebeni Vegas slavi Stenlija. Deluje da, zapravo, o svemu odlučuje Holtbi.
Grandilof Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 Sta Vegas masi u prvih 5 minuta sunce ti poljubim...
freakns Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 strasno... boga oca su promasili i Washington se ispromasivao kasnije, ali su im usla 3 gola iz prve 4 sanse otprilike. nije ovde jos nista gotovo. ako ko moze ovo chokovati to su Capitalsi
Miljenko Posted June 8, 2018 Author Posted June 8, 2018 I to nakon preokreta, u trecoj trecini. Lep playoff.
Grandilof Posted June 8, 2018 Posted June 8, 2018 Gledah nocas, kad su poveli tu sam zaspao negde ubedjen da uzimaju, drago mi je zbog Ovi-ja konacno.
Miljenko Posted October 3, 2018 Author Posted October 3, 2018 Krece NHL konacno. Toronto-Montreal upravo pocinju, a jos malo pa ce i derbi veceri Capitalsi protiv Bruinsa.
Miljenko Posted October 3, 2018 Author Posted October 3, 2018 Zaboravio sam koliko je igra u NHL-u brza. Sjajna prva trecina u Torontu. Canadiensi odlicno otvorise, no domacin koristi prvog igraca vise za poravnanje, Matthews naravno.
Miljenko Posted October 4, 2018 Author Posted October 4, 2018 Capitalsi razbise nocas. Kakav tempo na sve tri utakmice koje odgledah bar delimicno.
Recommended Posts