Jump to content
IGNORED

NHL 2015

Miljenko

Recommended Posts

Posted

Predatorsi zasluženo u finalu.

Posted

Dobro, sad CHI mogu reci da su izgubili od Stanley Cup finaliste. Drago mi je zbog Predatora, volio bih da uzmu.

Posted

Erik Karlson je bog hokeja i sporta uopšte.

Posted

Erik Karlson je bog hokeja i sporta uopšte.

+milion

Strasan igrac. Mada ne volim Sense, za njega nothing but respect. Igrao je ceo PO povredjen, ubedljivo najvise minuta, i opet je pruzao neverovatne partije..

Prizeljkivao sam Preds - Pens finale, bice atraktivno..

Posted

Ipak 1-0 za Pingvine. Malo je falilo da se osveti, totalna defanziva, nakon prve trecine.

Posted

Predatorsi razbiše Pingvine i drugu. Deluju kao bolji tim (i u prvoj utakmici su bili dominantni, ne znam kako su to izgubili), što i ne čudi kad su im pola tima Šveđani. :)

Posted

Zao mi Predatora, ali kako su se nadali, dobro su se i udali. Cestitke Pingvinima i njihovim navijacima!

• 2 weeks later...
Posted

Hossa po svemu sudeci zavrsio karijeru zbog problema sa alergijom.

Steta. Bio mi je jedan od omiljenih igraca, mogao je da igra jos koju godinu, da mu se stanje nije pogorsalo..

• 3 months later...
Posted

Arena iz nekog razloga strimuje Zvezdine utakmice sa ovog turnira na svom kanalu

Posted

Jagr ne misli o penziji, potpisao za Calgary. Flames su mi i ovako gotivna ekipa, a sa dodatkom Džegra, bas su lepo skockali tim.

A i logican su spoj

DLJDh3MW0AAFxMK.jpgDLJDi3jXoAUo-_G.jpg

Posted

Odigrao sve meceve prosle sezone, uz 46 poena (16 + 30), malo li je. Sada je jos u ofanzivno orijentisanoj ekipi; bice zanimljivo.

Posted

Ala nas nalupase Blackhawksi.

• 1 month later...
Posted

Moji i dalje promenljivo, mada ni Capitalsi nisu bolji.

U Torontu sjajna prva trecina, Toronto-Las Vegas. Matthews je imao fenomenalnu solo akciju, pre drugog gola; Kadri dva komada, za sada.

• 1 month later...