Cash Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 Počelo SP u Hokeju. Neverovatan meč se igra izmedju Svajcarske i Slovenije. Svajcarci vodili 4-0 nakon 1/3 sad je 4-4
stoutspectacledbold-head Posted May 6, 2017 Posted May 6, 2017 Kakvih speedy uvodnih deset minuta u Otavi. :o
Apollo Creed Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 Šteta za Oilerse, jbg... Daklem, finala: Predatori i Patke i Otava i Picburg. Ukratko- navijaću za Otavu, Nešvil igra nestvarno ovaj PO, uzima PIT...
Miljenko Posted May 11, 2017 Author Posted May 11, 2017 (edited) I meni je krivo sto Edmonton nije prosao. Pingvini bi ovo trebali da uzmu, no posto ipak nije NBA u pitanju, iznenadjenja su moguca. Edited May 11, 2017 by Miljenko
Jimmy Kowalski Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 Ostao bez timova za navijanje, ali uvek protiv Vasingtona, tako da Go Pens Go! Mislio sam da ce biti reseno u 6. utakmici, ali se Pensi nisu ni pojavili na tom mecu. Ipak, ovako je sladje. Interesantno je da je Fleury od definicije chokera neplanirano postao glavna uzdanica tima. Sullivan izvlaci maksimum iz ovako osakacenog tima, ali igra nije ni blizu ocekivanog nivoa. Sensi su se pokazali kao vrlo zilavi, mogli su lako da izgube od Rangersa sa 4:1, a eto ih u finalu. Proslogodisnji Pensi bi ih odrali, ovako ce biti zanimljivo.. Na zapadu dajem prednost Predatorsima. Pucaju od samopouzdanja, odmorniji su od Ducksa, imaju boljeg golmana...
freakns Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 gledao sam mec Was-Pitt prve dve trecine... ja ne znam kako je Washington promasio sta je sve promasio... TJ Oshie prazan gol, Backstrom u stativu, Oviju Fleury odbrani gornjim delom stapa kada video pak nije... stob se reklo, nije kome je namenjeno, vec kome je sudjeno. Ovijev Washington ce otici u istoriju kao valjda najgori chokeri ikada. kada dodje sedma tekma, oni ne moraju ni da izadju na led
Miljenko Posted May 11, 2017 Author Posted May 11, 2017 Ja sam ocekivao da ce nas rutinski opleviti, nakon sto je Crosby povredjen. Onda je usledio cetvrti mec serije, koji je i resio istu. Capitalsi su ove sezone imali individualno ubedljivo najbolji tim u ligi, no kada dodje playoff, nekako se izgube.
Miljenko Posted May 14, 2017 Author Posted May 14, 2017 Ovi Senatorsi su najsrećniji tim, par godina unazad. Njihovo finale protiv Predatorsa bi bilo skroz neobično, mada pretpostavljam da gledanost ne bi bila upečatljiva.
Jimmy Kowalski Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 Juce su Sensi bili bolji tim i zasluzeno slavili..
Miljenko Posted May 21, 2017 Author Posted May 21, 2017 Senatorsi utepani. Švedjani uzeše titulu na penale.
Ivo Petović Posted May 21, 2017 Posted May 21, 2017 Malo sporiji regularni deo, ali je produžetak bio spektakl. Prilično ravnopravna utakmica. Najzad Kanada poražena, postalo je malo monotono u prethodnih nekoliko godina.
Recommended Posts