Jump to content
IGNORED

NHL 2015

Miljenko

Recommended Posts

Posted

Ocekivano, i Lundqvist i Price su na svom nivou, tu ce djavolski tesko biti dati gol. Ipak, sou je sinoc ukrao Allen sa 51 odbranom, neverovatan je bio. 

Bruinsi se obrukali u drugoj trecini bez suta na gol, ali Marchand (a ko bi drugi) na pravom mestu u pravom trenutku. Penguinsi takodje slabo poceli, ali dovoljna im bila jedna furiozna trecina da rese pitanje pobednika, Tacno se vidi razlika u iskustvu..

Posted

CHI zijanio protiv Predatora.

Dobro, ionako se prvi machici u vodu bacaju. :fantom:

Posted

Inace Predators, uz rahmetli Expos, jedno od glupljih imena u profesionalnom sportu.

Posted

Prve mačiće smo™ bacili, ali ako se po jutru dan poznaje...

Posted

Najvise zahvaljujuci Allenu, St Louis ponovo odoleo pritisku Minnesote.

Videcemo sad da li Jackets mogu da ucine seriju sa Pensima zanimljivom. Pocetak obecava..

Posted (edited)

Predatorsi se ne sale, a Duksi se provlace..

Masivan hejl za Leafse. Uzivanje je ih je gledati, samo da izdrze..

Edited by Jimmy Kowalski
Posted

Jebote sječa favorita na Zapadu. Wild mi bili rezervni tim, a i oni zijaniše. Ne znam šta da mislim o Quennevillu.

Posted (edited)

Ostaje još samo da vidimo ko če u semi finals Capitalsi ili Toronto

Edited by Cash
Posted

Prodjose Senatorsi, u produzetku sestog meca; prilicno iznenadjenje za mene. Drago mi je za Oilerse, dok mi nije jasno, sta se desilo sa Blackhawksima. Znam da ovo nije ni nalik NBA playoffu, gde u nekim serijama nema sanse, da se desi iznenadjenje, ali 4-0 je ipak previse. Wild zaglavio, gde sam i pretpostavio da ce to uraditi, mada su Blues dosta slabiji, u odnosu na prethodne sezone ( imaju doduse i daljeTarasenka, kao superstara).Columbus ocekivano bez sansi protiv Pingvina. Montreal i Rangersi, tu vec nije bilo iznenadjenja, ma ko da prodje.

Posted

Polufinale Capitalsi vs Pingvini. Moze se reči da je ovo finale pre finala

Posted

Bez obzira sto nijedna serija nije isla do 7, novi rekord sa 18 produzetaka u prvoj rundi.

Steta za Leafse, dali su sve od sebe.

Ostao bez timova za navijanje, ali uvek protiv Vasingtona, tako da Go Pens Go!

Posted

Od 6 komada u Otavi, polovica su SH. :adekvatnogasmajlijabez: I kakve zgoditke primaju domaci, inace plejof tim, visoko kotirani, prednost domacega leda, nekoga cak i izbacise u prethodnoj rundi...

Posted

Ipak 2-0 za Senatorse, Pageau 4 komada.

Posted

Nestvarna dominacija Nesvila. Na 6. min. do kraja, kada su ih stisli neposredno no sto zabise treci, Keni Albert rece " obratite paznju, ovo nije pp, premda izgleda kao da jeste :D ".

Sto se Senatorsa tice, kako se oni provlace maltene iz meca u mec, alal im krasni.