Miljenko Posted March 9, 2017 Author Posted March 9, 2017 (edited) Sjajna prva trecina na Winnipeg-Pittsburgh. Jetsi vode 3-2; dve tuce na startu, gomila iskljucenja pride; Malkin sjajan, golmani ne previse sigurni. Kao sto rekose komentatori, Malkinu fali jos asistencija, za Gordie Howe hat trick. Edited March 9, 2017 by Miljenko
Jimmy Kowalski Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 Sjajna tekma sinoc izmedju Penguinsa i Flamesa. Johnny Hockey jos jednom opravdao nadimak.
Miljenko Posted March 25, 2017 Author Posted March 25, 2017 Odlicna utakmica Pittsburgh-NY Islanders. Brza igra bez mnogo zavlacenja (mozda malo od strane gostiju, dok su imali 3-2, u trecem periodu, no to je normalno). Halak i Fleury skinuli nekoliko zicera, racunajuci tu i par u produzetku. Na kraju gosti uzese drugi bod, 2-1 na penale.
stoutspectacledbold-head Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 Kakav zgoditak Sikaga. Covek zaleg'o u protivnicki go i zanima se navodjenjem pakaspasavanjem zive glave.
Cash Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Na zapadu sve reseno poznatih je 8 ekipa koja se je plasirala u playoff: Chicago,Minesota,Anaheim,Edmonton,San jose,St.Louis,Calgary,Nashville. Na istoku su vec u playoffu Washington,Pitsburgh,Columbus,Motreal i NYR.
Jimmy Kowalski Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Tampa i LA su najveca razocarenja. Ucesce u plej-ofu se nije ni postavljalo kao pitanje, cak su mnogi Tampu svrstavali u glavnog favorita za Stanleya, ali su prilicno podbacili. Dzaba im sto su u vrhu u corsiju, nije sve u statistici.. S druge strane, Blue Jackets i Oilers su najprijatnija iznenadjenja. Iako ne volim Tortsa, sjajan posao je napravio u Columbusu i bez sumnje je trener godine. Posle toliko prvih pikova sa kojima nista nisu napravili, McDavid je preporodio Edmonton i uveo ih u plej-of posle 10 godina susenja..
Cash Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 U iznenađenje mozemo upisati i Calgary nisu se oni u proslim godinama bas naigrali playoffa
Miljenko Posted April 5, 2017 Author Posted April 5, 2017 I Toronto je ranijih sezona bio krs. Matthews je doneo kvalitet potreban, barem za ucesce u doigravanju.
Apollo Creed Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 Columbus je odličan tim, uopšte nije iznenađenje što su u PO. Sa istoka sam u PO i Tampu i NYI, to mi je onako prilično iznenađenje... Na zapadu su Oilersi super iznenađenje, ne samo zbog plasmana u Po, nego sto ce imati i prednost domaćeg terena makar u prvoj rundi. Flames-e sam očekivao i baš mi je drago što ce igrati. I jedni i drugi. Inače Šikago osvaja naravno.
Jimmy Kowalski Posted April 7, 2017 Posted April 7, 2017 Columbus je odličan tim, uopšte nije iznenađenje što su u PO. Daleko od toga da su bili medju onima koji su sigurica za plej-of, u najboljem slucaju im se predvidjao wc upad. To je prakticno isti tim koji je proslu sezonu zavrsio kao 27, a godinu dana kasnije su cetvrta ekipa po ucinku u celoj ligi. Da sada nisu vezali nekoliko poraza, imali bi preko 110 poena glatko. Kvantni skok su ostvarili pod Tortsovom komandom..
Grandilof Posted April 8, 2017 Posted April 8, 2017 Idemo Hawksi po jos jedan Cup (ja kao navijac Flyersa sam posle '10 se poveo onom kad ne mozes da ih pobedis pridruzi im se). To mi jedno od jacih uzivanja uopste gledanje njih u PO. Kad se samo setim serija sa Wingsima, Kingsima, Ducksima, pa prosle godine sa Blues, odbijaju d'umru na tipa 1-3 redovno uz silne produzetke, ludnica zagarantovana . Svake sezone imaju neku seriju tako...
Cash Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 Jutros počeo playoff. Pitsburg pobedio Columbus rutinski, NYR uzeo več na startu brejk u Montrealu, ostala 2 meca su zavrsena nakon produzetka. Na oba su slavili gosti Minesota-St.Louise 1-2, Edmonton-San Jose 2-3.
Recommended Posts