Jump to content
IGNORED

NHL 2015

Miljenko

Recommended Posts

Posted

koja je frustracija gledati i navijati za ajkule u ovom finalu. Ljudi svaku utakmicu jure rezultat, nek se završi ovo mučenje što pre

Posted

Ja sam zaspao posle 1/3, naslutio sam kraj i nisam pogrešio

by Tapatalk

Posted (edited)

Odbrana i golman su nam sigurni, kao retko kada. Murray je doneo potrebnu stabilnost ekipi. Ranijih godina se desavalo, da nijedna prednost nije dovoljna, makar i 5 minuta pre kraja utakmice. Ova ekipa Pingvina me podseca na Devilse, iz njihovog sampionskog perioda, 2000.-2003.(2 titule i jedno finale); imas prednost, na startu 3. trecine i tu je kraj. 

Edited by Miljenko
Posted

Devilsi su imali Stivensa i Brodura da brane tvrđavu :D što Pitsburg ipak nema ali izgleda da im nije ni potrebno.

Posted

odgledao poslednjih 10'. delovalo je da ce kraj da bude zanimljiv. posle 3-1 u seriji mislim da je kraj u sledecem mecu

Posted

Jak početak. Začas padoše 4 gola.

Posted

The four goals in 5:06 set a record for the fastest four goals to begin a game in the Stanley Cup Final, quicker than the 6:51 when the Penguins and Chicago Blackhawks each scored twice to start Game 4 in 1992.

Jones then stopped the next 40 shots after the Hagelin goal, including 17 in the second period.

Jones, who made 40 saves in a Game 3, 3-2 overtime win, is the first goaltender in the NHL expansion era (since 1967-68) to have multiple wins in a Cup Final with at least 40 saves, according to Elias.

Posted

Cestitke Pingvinima i njihovim navijacima!

Posted

hvala! :)

veliki je teret sad spao sa ovog tima. tolike godine podbacivanja, i onda ovakav preokret loše sezone, sa rukujem na klupi, na golu, u prvom i u drugom napadu... ovo je kup ko iz filma.

elem, pogodio sam da će biti 4-2 ali sam žešće potcenio bekove pitsburga pre ove serije. ne samo da su Torntona, Marloa i Pavelskog sveli na dva gola (od kojih je jedan bio EN) nego su i dali 4 komada u seriji. timska pobeda skroz naskroz.

Posted (edited)

Kraj sezone koja nije lepo pocela, ali se zavrsila idealno, za navijace Pingvina. Redom su padali teski protivnici u doigravanju. Nakon izbacivanja Rangersa, pomislio sam da postoje sanse, da se ode do samog kraja i to se i desilo. Meni je Murray otkrovenje. Sjajno je iskoristio sansu i drzao tim u mnogim playoff mecevima. Drago mi je sto je Kessel uzeo trofej, nakon one propasti u Torontu. Lepo uklopljen tim, gde se znalo ko sta radi, sezona iz snova. :ziga:

Edited by Miljenko
Posted

Da pomenem da hokej WC, startuje 17. septembra, u Torontu; 6 top zemalja i 2 miksovana tima(under-23 Canada/USA i Team Europe).

Posted

Las Vegas je dobio 31. franšizu, pravo je plaćeno 500 milki, počinju da igraju od sezone 2017/18.

Posted

Da se oprostimo i od Madjionicara