Scouser Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 koja je frustracija gledati i navijati za ajkule u ovom finalu. Ljudi svaku utakmicu jure rezultat, nek se završi ovo mučenje što pre
Prospero Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Ja sam zaspao posle 1/3, naslutio sam kraj i nisam pogrešio by Tapatalk
Miljenko Posted June 7, 2016 Author Posted June 7, 2016 (edited) Odbrana i golman su nam sigurni, kao retko kada. Murray je doneo potrebnu stabilnost ekipi. Ranijih godina se desavalo, da nijedna prednost nije dovoljna, makar i 5 minuta pre kraja utakmice. Ova ekipa Pingvina me podseca na Devilse, iz njihovog sampionskog perioda, 2000.-2003.(2 titule i jedno finale); imas prednost, na startu 3. trecine i tu je kraj. Edited June 7, 2016 by Miljenko
Prospero Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Devilsi su imali Stivensa i Brodura da brane tvrđavu :D što Pitsburg ipak nema ali izgleda da im nije ni potrebno.
Strahan Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 odgledao poslednjih 10'. delovalo je da ce kraj da bude zanimljiv. posle 3-1 u seriji mislim da je kraj u sledecem mecu
Prospero Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 The four goals in 5:06 set a record for the fastest four goals to begin a game in the Stanley Cup Final, quicker than the 6:51 when the Penguins and Chicago Blackhawks each scored twice to start Game 4 in 1992. Jones then stopped the next 40 shots after the Hagelin goal, including 17 in the second period. Jones, who made 40 saves in a Game 3, 3-2 overtime win, is the first goaltender in the NHL expansion era (since 1967-68) to have multiple wins in a Cup Final with at least 40 saves, according to Elias.
malkin Posted June 13, 2016 Posted June 13, 2016 hvala! :) veliki je teret sad spao sa ovog tima. tolike godine podbacivanja, i onda ovakav preokret loše sezone, sa rukujem na klupi, na golu, u prvom i u drugom napadu... ovo je kup ko iz filma. elem, pogodio sam da će biti 4-2 ali sam žešće potcenio bekove pitsburga pre ove serije. ne samo da su Torntona, Marloa i Pavelskog sveli na dva gola (od kojih je jedan bio EN) nego su i dali 4 komada u seriji. timska pobeda skroz naskroz.
Miljenko Posted June 13, 2016 Author Posted June 13, 2016 (edited) Kraj sezone koja nije lepo pocela, ali se zavrsila idealno, za navijace Pingvina. Redom su padali teski protivnici u doigravanju. Nakon izbacivanja Rangersa, pomislio sam da postoje sanse, da se ode do samog kraja i to se i desilo. Meni je Murray otkrovenje. Sjajno je iskoristio sansu i drzao tim u mnogim playoff mecevima. Drago mi je sto je Kessel uzeo trofej, nakon one propasti u Torontu. Lepo uklopljen tim, gde se znalo ko sta radi, sezona iz snova. :ziga: Edited June 13, 2016 by Miljenko
Miljenko Posted June 17, 2016 Author Posted June 17, 2016 Da pomenem da hokej WC, startuje 17. septembra, u Torontu; 6 top zemalja i 2 miksovana tima(under-23 Canada/USA i Team Europe).
Prospero Posted June 22, 2016 Posted June 22, 2016 Las Vegas je dobio 31. franšizu, pravo je plaćeno 500 milki, počinju da igraju od sezone 2017/18.
Recommended Posts