Jump to content

Albanija - Srbija 08.10.

50 members have voted

1. 1. rezultat je

• pobeda Albanije
      7
    • pobeda Srbije
      20
    • nerešeno
      7
    • utakmica će biti prekinuta
      16

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

kad cuje rec "kamen", podvuce se pod sto. posle moraju da zovu vulina da ga moli da izadje.

ovo je albanska narodna nosnja? kul.

9bjQ2ex.jpg

Poslalo Verbica i 50 studenata :D

A neki Grobari se navodno slikali ispred stadiona. Mada mislim da je realnije da su se slikali pre metar dana a danas okacili/

Poslalo Verbica i 50 studenata :D

A neki Grobari se navodno slikali ispred stadiona. Mada mislim da je realnije da su se slikali pre metar dana a danas okacili/

Kad su Nikšićani u pitanju svaka realnost pada u vodu :D

Google translate "shqip" prevodi na engleski kao "Albanian", a "shqiponjat" kao "eagles". Meni laiku ovo izleda kao da ima isti korijen sto bi znacilo ili da se ptica zove po narodu ili narod po ptici. "Shqiponjat" je i jedan od nadimaka albanske reprezentacije. I oni su dakle orlovi, samo crni.

Google translate "shqip" prevodi na engleski kao "Albanian", a "shqiponjat" kao "eagles". Meni laiku ovo izleda kao da ima isti korijen sto bi znacilo ili da se ptica zove po narodu ili narod po ptici. "Shqiponjat" je i jedan od nadimaka albanske reprezentacije. I oni su dakle orlovi, samo crni.

Crni Dronovi vs Beli Orlovi

Autobus je simbol ovog gostovanja, isti ce parkirati ispred svog gola i truditi se da sto manje autogolova zabiju. Uefa ce naknadno odbiti zahtev za replay challenge Vucica zbog diskriminisanja fuzbaljera u mozak telepatijskim kamenicama".

• Author

stojković-tomović-ivanović-s. mitrović-kolarov-matić-milivojević-tošić-ljajić-tadić-a. mitrović

Edited by kud u maglu Simoviću

Mitrovic (A.) ako danas ne donese trofej u vidu crvenog kartona, nista nije uradio.

stojković-tomović-ivanović-s. mitrović-kolarov-matić-milivojević-tošić-ljajić-tadić-a. mitrović

Nema Kataia?! Muka mi je od privatne repke Toleta Karadzica...

Ljajara i A.Mitrara su prvi kandidati za "Brankovica". S tim sto ovaj potonji moze lako biti i "Obilic".

edit:

marina_vjollca Shqiperi te dua   https://instagram.com/p/7OQ2AWIKvS/

Edited by Kanzas siti zez

Neće Mitrara dobiti crveni. Jedino ako da 2 gola pa zbog nesportskog radovanja.

• Author

Nema Kataia i Grujića?! Muka mi je od privatne repke Toleta Karadzica...

:pati:

Ali je Grujic na spisku?

Ali je Grujic na spisku?

mag ppp fudbala mi kaze da je taj grujic ispod nivao race petrovica, a vidim da se ppp kune u njega. verujem ppp bardu, nikad nije pogresio. :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.