Miralem Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 kad cuje rec "kamen", podvuce se pod sto. posle moraju da zovu vulina da ga moli da izadje.
Cane Vukic Prebranac Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 ovo je albanska narodna nosnja? kul.
*edited by mod Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Poslalo Verbica i 50 studenata :D A neki Grobari se navodno slikali ispred stadiona. Mada mislim da je realnije da su se slikali pre metar dana a danas okacili/
theanswer Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Poslalo Verbica i 50 studenata :D A neki Grobari se navodno slikali ispred stadiona. Mada mislim da je realnije da su se slikali pre metar dana a danas okacili/ Kad su Nikšićani u pitanju svaka realnost pada u vodu :D
reginald Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Google translate "shqip" prevodi na engleski kao "Albanian", a "shqiponjat" kao "eagles". Meni laiku ovo izleda kao da ima isti korijen sto bi znacilo ili da se ptica zove po narodu ili narod po ptici. "Shqiponjat" je i jedan od nadimaka albanske reprezentacije. I oni su dakle orlovi, samo crni.
*edited by mod Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Google translate "shqip" prevodi na engleski kao "Albanian", a "shqiponjat" kao "eagles". Meni laiku ovo izleda kao da ima isti korijen sto bi znacilo ili da se ptica zove po narodu ili narod po ptici. "Shqiponjat" je i jedan od nadimaka albanske reprezentacije. I oni su dakle orlovi, samo crni. Crni Dronovi vs Beli Orlovi
mlatko Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Autobus je simbol ovog gostovanja, isti ce parkirati ispred svog gola i truditi se da sto manje autogolova zabiju. Uefa ce naknadno odbiti zahtev za replay challenge Vucica zbog diskriminisanja fuzbaljera u mozak telepatijskim kamenicama".
kud u maglu Simoviću Posted October 8, 2015 Author Posted October 8, 2015 (edited) stojković-tomović-ivanović-s. mitrović-kolarov-matić-milivojević-tošić-ljajić-tadić-a. mitrović Edited October 8, 2015 by kud u maglu Simoviću
San Epifanio Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Mitrovic (A.) ako danas ne donese trofej u vidu crvenog kartona, nista nije uradio.
MiddleClass Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 stojković-tomović-ivanović-s. mitrović-kolarov-matić-milivojević-tošić-ljajić-tadić-a. mitrović Nema Kataia?! Muka mi je od privatne repke Toleta Karadzica...
Kanzas siti zez Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 (edited) Ljajara i A.Mitrara su prvi kandidati za "Brankovica". S tim sto ovaj potonji moze lako biti i "Obilic". edit: marina_vjollca Shqiperi te dua https://instagram.com/p/7OQ2AWIKvS/ Edited October 8, 2015 by Kanzas siti zez
čekmeže Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Neće Mitrara dobiti crveni. Jedino ako da 2 gola pa zbog nesportskog radovanja.
kud u maglu Simoviću Posted October 8, 2015 Author Posted October 8, 2015 Nema Kataia i Grujića?! Muka mi je od privatne repke Toleta Karadzica... :pati:
Кристофер Лумумбо Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Ali je Grujic na spisku? mag ppp fudbala mi kaze da je taj grujic ispod nivao race petrovica, a vidim da se ppp kune u njega. verujem ppp bardu, nikad nije pogresio.
Recommended Posts