harper lee Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Kamen na autobus je bacio malji deca. Zar je neko sumnjao u to?
Malvo Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 makar bi postojala mogućnost da ga tamo uhvate i pojedu
Kuglager Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Jake mere bezbednosti, ovaj backo umesto kamere bazuku je mogo da drzi ... Auu šta se ovaj las vegas izgradio
kud u maglu Simoviću Posted October 8, 2015 Author Posted October 8, 2015 nikšićani stigli u elbasan. zabava može i zvanično da počne -_-
John Coltrane Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Gledajuci tekmu (ono malo muke pre drona i prekida), najveci utisak su mi bile zastave i ova fotka koju sam prosledio prijateljima (dok je bilo mucenog 3G) kako je lepo videti nase zastave jednu pored druge (iako ih deli ovih par oficijlanih). Kroz glavu mi prodje Lenonova Imagine, zagrljeni "kece i sajkaca", te slika igraca i navijaca posle 90min koji aplaudiraju jedni drugima. Snovi pusti...
dragance Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 A pandura osmatrača i snajperistu iznad zastava nisi primetio ili mi se pokvario detektor za sarkazam?
dragance Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Ok, ulepšao sam malo, mada onaj desno se ne vidi najbolje.
Milosh76 Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Gde je, šta radi? Uci kako se na albanskom kaze "Rama homoseksualce"
koksy Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 ako je istina da je CNN na licu mesta (navodno stigli pre dva dana), cenim da je večeras zagarantovano ozbiljno rokanje. odoh po zalihe kokica. ništa pivo, oću trezveno sagledavanje svih pizdarija.
harper lee Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Kroz glavu mi prodje Lenonova Imagine, zagrljeni "kece i sajkaca", te slika igraca i navijaca posle 90min koji aplaudiraju jedni drugima. Snovi pusti... Sajkece.
Nesh Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 A Aca Stjanovic nije otisao nego o naprslom staklu kroz koje je kamen uleteo u autobus izvestava iz studija dnevnika? RTS se izgleda rukovodi onom Dalaj Laminom (ili je to rekao Gandi? ) Cuvajmo kadrove! Ispravno!
Recommended Posts