Lezilebovich Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Mislim da nisam gledao utakmicu na kojoj igrači više pokazuju rukama drugim igračima gde bi trebalo da idu. Naši jadni bez trenera igraju, šta li rade na treninzima da mi je znati ... Link to comment
Meazza Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Bilo bi lepo da Albanci pobede, njima ipak treba. Link to comment
radisa Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Mislim da nisam gledao utakmicu na kojoj igrači više pokazuju rukama drugim igračima gde bi trebalo da idu. Naši jadni bez trenera igraju, šta li rade na treninzima da mi je znati ...Uče da pokazuju rukama gde treba da se kreću saigrači? Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Јел Ћурчара носи црни прслук преко црвене тренерке? Чији је он селектор? Link to comment
crosman Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Oni su pali fizicki, a mi mislim da nemamo m*da da pobedimo...treba ipak ziv stici kuci :) Link to comment
mlatko Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Rizzoli ce povuci neki penal Albaniji da bi opravdali teoriju zavere da sudija svira svom treneru :) U sred naseg napada komentator poceo da prica nesto.. Jel to dozvoljeno, nikad video? Skotska-Poljska (2-1), e to je fudbal cini mi se.. Link to comment
katamaran Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 I meni deluje da smo u fazonu da necemo da se zameramo previse. Link to comment
Azdaja Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Koji cirkuzanti fejsara i karleuša koje su to izmene..... Ovom 14 Xhaki neko treba da slomi nogu, provocira konstantno, švajcarac. ;) Link to comment
John Coltrane Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Kolko je mocno ovo prezime Cikaleshi :) Link to comment
Max Morlock Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Brate, ovde leši ko stigne, ne samo čika ;) sent...using... Link to comment
Musky Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 (edited) ali ,,Čika Leši... . to skoro jače i od Muližaba. Edited October 8, 2015 by Musky Link to comment
MiddleClass Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Kad je sve izmjene potrosio i sad ne moze da udje Katai da zabije! Link to comment
Frank Pembleton Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 O uzbudljivosti utakmice govori i reakcija moje zene na Strajinu opservaciju o stadionu: ---Jaka ti arena sa 12 000 mutavih gledalaca... Link to comment
Bright Billy Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Kad je sve izmjene potrosio i sad ne moze da udje Katai da zabije! +1 Link to comment
mlatko Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Da je ova utakmica odlucivala bilo bi ladno 3-0 za Albaniju Link to comment
Recommended Posts