Jump to content
IGNORED

Albanija - Srbija 08.10.

kud u maglu Simoviću

50 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

zadnji vezni su nam go k. ljajić se smorio i rešio da više ne igra

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• *edited by mod

37

• MiddleClass

35

• John Coltrane

26

• Cane Vukic Prebranac

26

Posted

Kakav Pantelić, Nedić je ključni igrač u studiju. "Pogledajte samo energičnost izvađenog kartona!!!"

Недић се лупа по њоњи.

Posted

Golman usao Tosicu u liniju kretanja. Dajte mu onu Sky MNF aparaturu da highlightuje. Pantela, vraze, Nevilu jedan napuderisani.

Posted

Ona dva-tri pokusaja u napadu su sva Tadicevo delo. Standardno dosadna i nekvalitetna utakmica nase reprezentacije u poslednjih 5 godina.

Posted

U poluvremenu pustaju novi hit Jelene Karleuse, samo na RTS HD

Posted (edited)

Sta gleda ovaj  :lolol:  :frust:

vise se pita sta gledam ja  :frust:

Edited by aram
Posted (edited)

Milivojevic bi morao van zbog zutog. Ostale izmjene ce cekati. Ljajic vjerovatno i ne moze svih 90 minuta.

Desna strana nam uopce ne postoji kao i na prethodnim utakmicama. Ne svidja mi se ni to sto Matic ipak previse davi loptu.

Edited by reginald
Posted

Ljajic je bio nas najbolji igrac u prvom poluvremenu ali nemojte da vas ta sitnica tangira.

+1

Posted

Kosovski hit "Oj, Kosovo, majko moja" na poluvremenu ide sa razglasa. Bas me zanima kakav stav ce albanska mafija UEFA da zauzme po pitanju mesanja politike u sport.

Posted (edited)

Шта ово пуштају? Албанска "Кукавица"?

едит: харпере, јел било каквих увредљивих скандирања?

Edited by Cane Vukic Prebranac
Posted

zanima me jedno: da Tošić kojim slučajem nije zvekno golmana, da li je sudija mogao da svira, recimo, ofsajd?

Posted

zanima me jedno: da Tošić kojim slučajem nije zvekno golmana, da li je sudija mogao da svira, recimo, ofsajd?

+1000

ili korake

Posted

Koliko puta ce retard Strajnic ponoviti da je stadion u Elbasanu jedini koji ispunjava kriterijume UEFA.

Posted

Kakva psihodeliha od muzike na poluvremenu... kako bi nas tek smorili da nismo prodali™ Kosovo :wicked:

sent...using...

Posted

ljajić bi bio sasvim solidna desetka da je neka 1985.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...