Jump to content

Albanija - Srbija 08.10.

50 members have voted

1. 1. rezultat je

• pobeda Albanije
      7
    • pobeda Srbije
      20
    • nerešeno
      7
    • utakmica će biti prekinuta
      16

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

zadnji vezni su nam go k. ljajić se smorio i rešio da više ne igra

Kakav Pantelić, Nedić je ključni igrač u studiju. "Pogledajte samo energičnost izvađenog kartona!!!"

Недић се лупа по њоњи.

Golman usao Tosicu u liniju kretanja. Dajte mu onu Sky MNF aparaturu da highlightuje. Pantela, vraze, Nevilu jedan napuderisani.

Ona dva-tri pokusaja u napadu su sva Tadicevo delo. Standardno dosadna i nekvalitetna utakmica nase reprezentacije u poslednjih 5 godina.

U poluvremenu pustaju novi hit Jelene Karleuse, samo na RTS HD

Sta gleda ovaj  :lolol:  :frust:

vise se pita sta gledam ja  :frust:

Edited by aram

Milivojevic bi morao van zbog zutog. Ostale izmjene ce cekati. Ljajic vjerovatno i ne moze svih 90 minuta.

Desna strana nam uopce ne postoji kao i na prethodnim utakmicama. Ne svidja mi se ni to sto Matic ipak previse davi loptu.

Edited by reginald

Ljajic je bio nas najbolji igrac u prvom poluvremenu ali nemojte da vas ta sitnica tangira.

+1

Kosovski hit "Oj, Kosovo, majko moja" na poluvremenu ide sa razglasa. Bas me zanima kakav stav ce albanska mafija UEFA da zauzme po pitanju mesanja politike u sport.

Шта ово пуштају? Албанска "Кукавица"?

едит: харпере, јел било каквих увредљивих скандирања?

Edited by Cane Vukic Prebranac

zanima me jedno: da Tošić kojim slučajem nije zvekno golmana, da li je sudija mogao da svira, recimo, ofsajd?

zanima me jedno: da Tošić kojim slučajem nije zvekno golmana, da li je sudija mogao da svira, recimo, ofsajd?

+1000

ili korake

Koliko puta ce retard Strajnic ponoviti da je stadion u Elbasanu jedini koji ispunjava kriterijume UEFA.

Kakva psihodeliha od muzike na poluvremenu... kako bi nas tek smorili da nismo prodali™ Kosovo :wicked:

sent...using...

ljajić bi bio sasvim solidna desetka da je neka 1985.

Guest
This topic is now closed to further replies.