Jump to content

Albanija - Srbija 08.10.

50 members have voted

1. 1. rezultat je

• pobeda Albanije
      7
    • pobeda Srbije
      20
    • nerešeno
      7
    • utakmica će biti prekinuta
      16

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

znaci, predvidja grujicu stotinjak nastupa za reprezentaciju?

mag ppp fudbala mi kaze da je taj grujic ispod nivao race petrovica, a vidim da se ppp kune u njega. verujem ppp bardu, nikad nije pogresio. :fantom:

lol

znaci, predvidja grujicu stotinjak nastupa za reprezentaciju?

ispod nivoa!

nego, u dnevniku navijac albanije koji navija za partizan :s_a:

stojković-tomović-ivanović-s. mitrović-kolarov-matić-milivojević-tošić-ljajić-tadić-a. mitrović

Ovaj tim bi, realno, trebalo da ugazi Albaniju. Ali, naravno....

Kad Grujic nije imo srece da prodje kroz fudbalsku skolu novobeogradskog Radnickog

Kad Grujic nije imo srece da prodje kroz fudbalsku skolu novobeogradskog Radnickog

jbg :(

Nema Kataia?! Muka mi je od privatne repke Toleta Karadzica...

Nažalost, nije bilo kamikaza voljnih da pre utakmice svrate u svlačionicu Albanije. Čim je FK Obilić sišao sa scene nestalo junaštva (čojstvo ste nam vi odavno pokrali).

Nažalost, nije bilo kamikaza voljnih da pre utakmice svrate u svlačionicu Albanije. Čim je FK Obilić sišao sa scene nestalo junaštva (čojstvo ste nam vi odavno pokrali).

Trebo im je zmaj od sipova da odrzi 1 kvalitetan govor

nego, u dnevniku navijac albanije koji navija za partizan :s_a:

Prejako! :D

"Mi smo komšijas. Ne treba incident. Najpre ja sam navijac Partizan Beograda. Albanija će pobediti!" :lol:

Ovaj tim bi, realno, trebalo da ugazi Albaniju. Ali, naravno....

to je postava za veceras. rajkovic umjesto stojkovica, nastasic na cb i kostic umjesto bambija i to je otprilike to. doduse, ne znam na sta lici milivojevic.

Eto kakvi smo ti mi-cak ne mozemo ni da pisemo na jednoj temi, nego malo ovde malo na temi o repki :fantom:

BogOtac na PTC :Hail:

BogOtac na PTC :Hail:

+1

Pripremite prste, ima da se uzare tastature : pivoisemenke:

via Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.