bradilko Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 paspalj igrao u plitkim top tenkamadabre.vec su se pojavile dzordanke ,ribok pamp,pet juing adidaske,etc al nas paljo je jos dugo ostao veran top tenkama.A ovo sad sto igraju u plitkim je valjda zbog kolena
ToniAdams Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 pa najace da ta dubokost patike moze da sacuva od nekog uganuca
Hamlet Strašni Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Кад си дебео, само те седење чува од уганућа. И евентуално да те носе у носиљци, али њих шесторица да те не испусте...
bradilko Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 (edited) pa najace da ta dubokost patike moze da sacuva od nekog uganuca + bandaza moze da sacuva, ublazi al se onda prenosi na kolena a tu npr je duzi oporavak a negde sam procitao,mozda ovde,da ukrsteni stradaju 100 puta vise nego 80-ih. mozda i gresim al bi stvarno neko mogao to da objasni Edited October 13, 2015 by bradilko
John Coltrane Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Jebo patike, zna li neko nekog Perovica iz sredine 90tih? Dakle ili Radnicki ili BFC. Plavusan, bek suter.
Sokrat Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Da nije Igor Perović? Član Zvezdine šampionske generacije iz 98, igrao i u Radničkom, Partizanov junior bio. Samo on je bio plej, ne dvojka. Inače sin dr Blaža Petrovića.
ljakse Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Da nije Igor Perović? Član Zvezdine šampionske generacije iz 98, igrao i u Radničkom, Partizanov junior bio. Samo on je bio plej, ne dvojka. Inače sin dr Blaža Petrovića. Onda bi se valjda prezivao Perković
Sokrat Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Onda bi se valjda prezivao Perković zajebava me autokorekt na tabletu, ne uspevam da isključim
bradilko Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Jebo patike, zna li neko nekog Perovica iz sredine 90tih? Dakle ili Radnicki ili BFC. Plavusan, bek suter. trenirao i u zvezdi kod toze matica igrao do pre par godina.sad je trener u nemackoj
Blud Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Da nije Igor Perović? Član Zvezdine šampionske generacije iz 98, igrao i u Radničkom, Partizanov junior bio. Samo on je bio plej, ne dvojka. Inače sin dr Blaža Petrovića. Haha , isao sam mu sa sestrom i rodjacima u osnovnu skolu, a nisam znao za ovaj podatak :D
pbg12345 Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 bananac, mozda ce te interesovati gledam nesto izvestaje sa borcevih utakmica i naletim da je marko cvetkovic, lavlje srce zvezdino :) od pre par sezona trener konstantina iz nisa
Bananac Posted October 19, 2015 Author Posted October 19, 2015 bananac, mozda ce te interesovati gledam nesto izvestaje sa borcevih utakmica i naletim da je marko cvetkovic, lavlje srce zvezdino :) od pre par sezona trener konstantina iz nisa Znao sam za taj podatak. Vodio je Konstantin i na finlanom turniru Kupa Radivoja Koraca. Svejedno, hvala
Recommended Posts