Jump to content
IGNORED

Bivši košarkaški asovi Srbije - Gde su, šta rade?

Bananac

Recommended Posts

Posted

Igrao je i prvu ligu sa Slobodom. Prvi put posle 100 godina. Mire car bio i ostao.

• 2 weeks later...
  • Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Bananac

22

• ToniAdams

9

• Timmy

8

• bradilko

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Je li neko stigao da odgleda gostovanje Zlatka Bolića u Zoni Press sinoć? Šta radi, čime se bavi?

Posted

uh nisam. nek okači neko ako naiđe. zlatko mi je klinački idol.

Posted

Steva Nađfeji živi u Požarevcu. Mislim da je prestao da igra prošle sezone. Viđao sam ga povremeno u dečijoj igraonici koju je otvorila njegova supruga. Nisam hteo nešto da ga smaram pričom o košarci, iako mi je bio jedan od omiljenih igrača s početka 2000ih. Deluje ok tip.

Posted

general dynamics  :yawn2:

Posted

Sad si mi sve reko...

salimo se malo moco :)

nego ovaj mali,amlet, zeva ili ima problem sa buragom, da ga ne uznemiravamo.mozda je dezuran na kapiji sabajle

Posted

klasika, državna služba, još nušić onomad objasnio

Posted

Sta je bilo sa Vojkanom Bencicem?

I bio je neki Perovic, ne secam se gde je igrao, mozda Radnicki ili BFC, dobar suter, secam se da je usao sa klupe (protiv sabacke Ive) i bio jedini igrac u plitkim patikama (Reebok hexalite), mi balavi klinci mu nesto dobacivali, on sipao jedno 5-6 trojki. Tad i nikad vise u zivotu nisam video igraca u plitkim patikama na nekom profesionalnom terenu.

Posted

Sada gomila profi igraca igra u plitkim patikama, Bogdan Bogdanovic na primer. 

Prvi koga sam ja video u plitkim patikama je stameni centar Gilic koji je devedesetih igrao u air-maxu.