September 30, 20159 yr Igrao je i prvu ligu sa Slobodom. Prvi put posle 100 godina. Mire car bio i ostao.
October 9, 20159 yr Author Je li neko stigao da odgleda gostovanje Zlatka Bolića u Zoni Press sinoć? Šta radi, čime se bavi?
October 10, 20159 yr Steva Nađfeji živi u Požarevcu. Mislim da je prestao da igra prošle sezone. Viđao sam ga povremeno u dečijoj igraonici koju je otvorila njegova supruga. Nisam hteo nešto da ga smaram pričom o košarci, iako mi je bio jedan od omiljenih igrača s početka 2000ih. Deluje ok tip.
October 10, 20159 yr Nije prestao, ovu sezonu igra za Mutin Dynamic BG u drugoj ligi. http://www.kss-live.com/bml/live.php?id=dyn_sre
October 10, 20159 yr Sad si mi sve reko... salimo se malo moco :) nego ovaj mali,amlet, zeva ili ima problem sa buragom, da ga ne uznemiravamo.mozda je dezuran na kapiji sabajle
October 13, 20159 yr Sta je bilo sa Vojkanom Bencicem? I bio je neki Perovic, ne secam se gde je igrao, mozda Radnicki ili BFC, dobar suter, secam se da je usao sa klupe (protiv sabacke Ive) i bio jedini igrac u plitkim patikama (Reebok hexalite), mi balavi klinci mu nesto dobacivali, on sipao jedno 5-6 trojki. Tad i nikad vise u zivotu nisam video igraca u plitkim patikama na nekom profesionalnom terenu.
October 13, 20159 yr Sada gomila profi igraca igra u plitkim patikama, Bogdan Bogdanovic na primer. Prvi koga sam ja video u plitkim patikama je stameni centar Gilic koji je devedesetih igrao u air-maxu.