Timmy Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Igrao je i prvu ligu sa Slobodom. Prvi put posle 100 godina. Mire car bio i ostao.
Bananac Posted October 9, 2015 Author Posted October 9, 2015 Je li neko stigao da odgleda gostovanje Zlatka Bolića u Zoni Press sinoć? Šta radi, čime se bavi?
nemoderisani Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 uh nisam. nek okači neko ako naiđe. zlatko mi je klinački idol.
Svarog Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Steva Nađfeji živi u Požarevcu. Mislim da je prestao da igra prošle sezone. Viđao sam ga povremeno u dečijoj igraonici koju je otvorila njegova supruga. Nisam hteo nešto da ga smaram pričom o košarci, iako mi je bio jedan od omiljenih igrača s početka 2000ih. Deluje ok tip.
basketas Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Nije prestao, ovu sezonu igra za Mutin Dynamic BG u drugoj ligi. http://www.kss-live.com/bml/live.php?id=dyn_sre
bradilko Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Sad si mi sve reko... salimo se malo moco :) nego ovaj mali,amlet, zeva ili ima problem sa buragom, da ga ne uznemiravamo.mozda je dezuran na kapiji sabajle
MocaVukotic Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 klasika, državna služba, još nušić onomad objasnio
John Coltrane Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Sta je bilo sa Vojkanom Bencicem? I bio je neki Perovic, ne secam se gde je igrao, mozda Radnicki ili BFC, dobar suter, secam se da je usao sa klupe (protiv sabacke Ive) i bio jedini igrac u plitkim patikama (Reebok hexalite), mi balavi klinci mu nesto dobacivali, on sipao jedno 5-6 trojki. Tad i nikad vise u zivotu nisam video igraca u plitkim patikama na nekom profesionalnom terenu.
Heaviside Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Sada gomila profi igraca igra u plitkim patikama, Bogdan Bogdanovic na primer. Prvi koga sam ja video u plitkim patikama je stameni centar Gilic koji je devedesetih igrao u air-maxu.
Recommended Posts