MayDay Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Topik za razmenu iskustava kuda negde ići drumom. Zanima me jedna stvar. Treba sa dve drugarice da idem na Kosovo i u CG. Da li je pametno da idemo do Prizrena, obidjemo Dečane i posle preko Skadra u CG? Meni je Skadar divan, ali sam uvek išla iz CG. Ovo ovuda nisam nikad. BG table su u pitanju.
Hella Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Treba sa dve drugarice da idem na Kosovo i u CG. Da li je pametno da idemo ne
namenski Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 (edited) Sa Bg tablama nikako. MNE table su OK. I bolje je, lepse, iz Peci Rugovskom klisurom preko Cakora na Andrijevicu... Edited September 14, 2015 by namenski
MayDay Posted September 14, 2015 Author Posted September 14, 2015 Pa tako ćemo na kraju. Uffff... Idealno bi bilo ići Bosnom, ali nam ne danu vizu ni na jedan dan in short notice.
namenski Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Preko Makedonije, Ohrid, dosta autoputa, Albanija, pa dalje...
MayDay Posted September 14, 2015 Author Posted September 14, 2015 Odjebale smo sve i idemo kod mene na more avionom. Mada smo mislile da fuck back drugaricu iz Indije i pošaljemo je vozom do bara sa autom na prikolici. :D
Recommended Posts