Ros Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 (edited) pa da se krene polako. keeperi za shumsku su skoro gotovi pozivnice za shumsku i roto su poslane. draft redosled shumske: NYK SPark Alpe d’Huez Sixers KK IMT Banjica boys Sixers4guidos Lazni tim Sindjelic Pticice GBG Thunder Granicar Out indefinitely Letece magarci 25_maj Edited September 10, 2015 by Ros
teacher Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 uf, prvi pik! uzimam mela, ima da dominira u trouglu!
Ros Posted September 14, 2015 Author Posted September 14, 2015 da se jos jednom podsetimo pravila: KK biran u rundi N, a koji nije pokupljen sa FA liste, biva u narednoj sezoni smesten u rundu N-1 KK biran u rundi N, a pokupljeni su sa FA liste bivaju smesteni u rundu N+3 ako su birani u prve 3 rundi ili u rundu N+1 ako su birani u rundama od 4-e a evo i keepera: https://onedrive.live.com/redir?resid=D0B51C370EEC54B5!241946&authkey=!AMGRi6ztBqVx1vA&ithint=file%2cxlsx probajte link, pa ako ne radi prijavite da nesto menjam
Timmi Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 (edited) ovi moji lawson, johnson su dosli u trejdu, ne sa fa liste. pazi moj tim, nikog nisam draftovao sem dagica koga sam trejdovao pa vratio. :D edit: I vucevic naravno u trejdu. Vidim da si svima koji su trejdovani stavio fa. Edited September 14, 2015 by Timmi
Ros Posted September 14, 2015 Author Posted September 14, 2015 evo update: https://onedrive.live.com/redir?resid=D0B51C370EEC54B5!241948&authkey=!AE7-Uq1BsYXaZ0M&ithint=file%2cxlsx ako stoji 3T, npr, znaci da je igrac dosao preko trejda sto znaci da se pravilo zadrzava. u ovom slucaju 3T se ne moze vise ostaviti
Nemanja Posrbica Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Potrebna su mi dva čoveka za NBA fantasy. Nakon što su Timmi (smanjuje broj liga u kojima igra) i Mauci (nema dovoljno vremena) odlučili da ne igraju u narednoj sezoni, prinuđen sam da potražim njihove zamene. Head 2 head liga. Igra je 10 timova, koji imaju po 15 igrača u rosteru. Po dva PG, SG, SF, PF i C mesta i 5 BN. Nema Utila, G i F pozicija. Od tih 15 igrača pred početak sezone bira se tačno 10 igrača (keepera) za sezonu, dok se 5 odbacuje. Ako nekog igrača uzmeš jednom, možeš ga koristiti do penzije. 5 dodatnih igrača se bira svake godine na draftu. Live draft i najslabiji tim iz prethodne godine ima prvi pravo izbora.Igra se na 13 kategorija (fgm, fg%, ft%, 3ptm, pts, oreb, dreb, reb, ast, st, blk, to i a/t). Playoffa nema. Imaš pravo na tri izmene u toku nedelje. Moraš da imaš yahoo! nalog da bi ovo igrao. Fotke rostera koje su ostavili Timmi i Mauci: Timmijev tim bira četvrti, Maucijev sedmi.
zoki Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 PPP Razvojna Liga je obnovljena, prošle godine nas je bilo samo 8, ima mesta ukoliko ima novih zainteresovanih
Nemanja Posrbica Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Potrebna su mi dva čoveka za NBA fantasy. Nakon što su Timmi (smanjuje broj liga u kojima igra) i Mauci (nema dovoljno vremena) odlučili da ne igraju u narednoj sezoni, prinuđen sam da potražim njihove zamene. Head 2 head liga. Igra je 10 timova, koji imaju po 15 igrača u rosteru. Po dva PG, SG, SF, PF i C mesta i 5 BN. Nema Utila, G i F pozicija. Od tih 15 igrača pred početak sezone bira se tačno 10 igrača (keepera) za sezonu, dok se 5 odbacuje. Ako nekog igrača uzmeš jednom, možeš ga koristiti do penzije. 5 dodatnih igrača se bira svake godine na draftu. Live draft i najslabiji tim iz prethodne godine ima prvi pravo izbora. Igra se na 13 kategorija (fgm, fg%, ft%, 3ptm, pts, oreb, dreb, reb, ast, st, blk, to i a/t). Playoffa nema. Imaš pravo na tri izmene u toku nedelje. Moraš da imaš yahoo! nalog da bi ovo igrao. Fotke rostera koje su ostavili Timmi i Mauci: Timmijev tim bira četvrti, Maucijev sedmi. Timmijev tim je preuzet, ostao samo Maucijev.
Borko Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 Je l se igra ove godine Kiper liga koju organizuje Daddy Cool?
Ros Posted September 29, 2015 Author Posted September 29, 2015 Je l se igra ove godine Kiper liga koju organizuje Daddy Cool? to moras njega pitati. ja sam poslao i podsetnik neki dan, ali nista... i lebron bi konacno mogao da upadne u shumsku
LeBron Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 to moras njega pitati. ja sam poslao i podsetnik neki dan, ali nista... i lebron bi konacno mogao da upadne u shumsku Upao sam, ne smaraj...:)
Daddy Cool Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 to moras njega pitati. ja sam poslao i podsetnik neki dan, ali nista... i lebron bi konacno mogao da upadne u shumsku Evo, tu sam, ne brinite! Mauci nece da igra, trebace nam jos jedan minimum. Imam problem sto mi je fajl sa proslogodisnjim kiper igracima i zavrsnim rosterima 2014/15 ostao na starom hardu, pa treba to nekako da prebacim, da bismo znali koji tacno igraci mogu da se ostave i koji put ih ostavljamo ... Mada sto se mene tice mozemo i da zazmurimo na sva ta pravila i da odaberemo bilo koja 4 igraca
Daddy Cool Posted September 29, 2015 Posted September 29, 2015 evo update: https://onedrive.live.com/redir?resid=D0B51C370EEC54B5!241948&authkey=!AE7-Uq1BsYXaZ0M&ithint=file%2cxlsx ako stoji 3T, npr, znaci da je igrac dosao preko trejda sto znaci da se pravilo zadrzava. u ovom slucaju 3T se ne moze vise ostaviti Ako pored igraca stoji samo 3, to znaci da ne moze vise da se keepuje?
Recommended Posts