kud u maglu Simoviću Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 to sa uslužnom kuhinjom će biti jako teško. ne zato što nema saosećajnih ugostitelja, već zato što će retko ko da ustupi kuhinju, a samim tim sebi mnogostruko poveća opasnost od neke bakteriološke "zaraze". ugostitelji su često na udaru sanitarno-veterinarskih inspekcija, a to bi bio preveliki rizik za njih.
Lezilebovich Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 (edited) jos ako bi neko imao ideju kako da se dokopamo usluzne kuhinje, ih! malo se izjasnjavajte i o terminu, prajd vikend (subota) ili onaj sledeci, da znamo kako da se organizujemo za ostale delove paketa ja mogu u subotu da odradim isto što i prošli put, da se šetkam sa onim što su tuđe ruke sa mukom napravile :D Edited September 14, 2015 by Lezilebovich
Tale Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 to sa uslužnom kuhinjom će biti jako teško. ne zato što nema saosećajnih ugostitelja, već zato što će retko ko da ustupi kuhinju, a samim tim sebi mnogostruko poveća opasnost od neke bakteriološke "zaraze". ugostitelji su često na udaru sanitarno-veterinarskih inspekcija, a to bi bio preveliki rizik za njih. Ne bi ni morali, mislio sam da prosto oni uslužno skuvaju (supu, kompot, šta god), od namirnica koje bi +1 doneo. Proveriću i sam, znam jednog ugostitelja. No, čitam da su parkovi juče opusteli zbog naglog pokreta ka granici.
Frank Pembleton Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Ne bi ni morali, mislio sam da prosto oni uslužno skuvaju (supu, kompot, šta god), od namirnica koje bi +1 doneo. Proveriću i sam, znam jednog ugostitelja. No, čitam da su parkovi juče opusteli zbog naglog pokreta ka granici. Pa da jer stvari se ozbiljno komplikuju...Mađari zatvaraju, a i ovi naši spremaju "sabirni centar" kod kvantaša...
Fins fleet Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Dao sam zadatak mojima da se raspituju, posto "znaju" ljudi. Jedan covek koji pravi ves u Mileticevu (Banat) je dao sledece cene: muske i zenske majice na bratele 300d, decije 200d. Muske gace 220d, zenske 200d, decije 160d. Ovo je skuplje nego na pijaci. :( Imam jos jednu vezu, pa cu pitati i tamo. Koliko bi uzimali btw?
renne Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Verovatno za jedno 20k, ali nije još odlučeno
PlusJedan® Posted September 15, 2015 Author Posted September 15, 2015 (edited) imamo jos dve kombinacije za ves, sutra cemo baciti detalje, pa da uporedimo sa ovim sto fins sazna jos postoji i vise ideja o kolicini, jedna je da se cak uzme ves za 400 ljudi Edited September 15, 2015 by PlusJedan®
MayDay Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Ko može da prebaci lonac sutra? Ubiće me ovi.
Tale Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Ne mogu sutra, nadam se da neko može pre vikenda. Sent from my ST23i using Tapatalk
MayDay Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Ja sam sutra ceo dan na ispitu. Uzeću taksi u četvrtak, ako se neko ne javi za sutra.
Fins fleet Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 (edited) Mogu ja u cetvrtak, ali najranije 17-17:30. Pisi mi PM ako ti to odgovara. Takodje, slobodan sam za bilo kakve akcije u toku vikenda. A naredne nedelje sam na godisnjem od srede, pa mogu i pomoci oko pripreme. Edited September 22, 2015 by Fins fleet
yolo Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 proverite za vikend da davalaca hum pomoci ne bude vise nego izbeglica u parku
salerokada Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 Imam jednu veliku kinesku kesu stare odeće. Kome da odnesem? Stvari su za odrasle, pa mislim da ne odgovaraju deci iz svratišta. Da li nositi u neko romsko naselje ili migrantima? Da li ima opasnosti ako se odnese u neko random romsko naselje da će to neko to uzeti sve za sebe? Najbliže mi je romsko naselje ispod pančevačkog mosta.
Lezilebovich Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 a što ne ostaviš pored kontejnera i u roku od sat-dva će neko pokupiti i naći način da to iskoristi ?
Recommended Posts