PlusJedan® Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 super! srecom da se kuma udaje, jer da se ne udaje, morali bismo da vas teramo da se odmarate, svako mora da odmara pomalo, a vas dvoje na prvom mestu. elem, tesko da bismo uspeli da vas odmorimo, tako da je super sto idete na svadbu. trebate nam zivi :)
renne Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 hoćemo li praviti nešto? Ili sto obustavili sve? Nigde nikoga
belch Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 ja mislim da bi pametno bilo kupiti ćebad ili toplije vreće za spavanje, možda u armi surplus šopu, možda im je sad to potrebnije od hrane
renne Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 Na mene u buduće možete računati samo kao moralnu podršku, ili nešto što može da se uradi iz kreveta, mejlovi ili slično, pošto trenutno nisam pokretan, na žalost
Ravanelli Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 (edited) Ja sam za vikend u ns, sto znaci da sam veoma blizu vojnog otpada u temerinu gde mogu da se uzmu satorska krila i jos stosta sto je nasa vojska rashodovala (mozda naleti i ozbiljnije opreme tipa satiri, kabanice, vrece... Od svega sto sam odneo u park satorsko krilo koje mi je bezvezevisilo u gepeku je bilo najveci pogodak (sudeci po reakcijama). Ako hocete da odvojite deo budzeta da im se uzme tamo nesto javite, prevescu ja Edited September 21, 2015 by Ravanelli
đorđe geprat Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 kompot? dolazi zimaaaa, duga i hladnaaaa.
Recommended Posts