Klara Posted June 27 Posted June 27 Platila račune, dovukla cegere sa pijace, sredila travnjak, pojeli me komarci, oprala dve mašine veša, opeglala, drmnula orahovaču, spremila ručak, večeru, oribala kuhinju i kupatilo, sela u fotelju i smrklo mi se! 3
autsajder Posted June 27 Posted June 27 Avi i Lior pod pseudonimom protivu noćnih zloduha Shine a bright in the middle of the night
Eleniko Posted July 5 Posted July 5 (edited) ima taj trenutak u selu kada se izjednače temperature danju i noću čak i kad nije tako a nikada nije baš skroz tako graške znoja u pola noći nas omamljuju u iluziji znoj curi niz vrat sedimo na visokoj barskoj stolici na šanku u kafani slušamo dylana, rodrigueza, khruangbin. minimalizovali smo izbore prošle noći je jelena donela maraskin pelinkovac ja sam naručio crvenu recinu uzeli smo i sodu i pravili koktel oduzeli smo se jelena je žena iz zadra koja voli grčku jer se grci ne zajebavaju kad izađu na ulicu hrvatica jugoslovenka anarhokomunistica zavela bi red ovde dok si reko keks snagom svojih argumenata Edited July 5 by Eleniko 1
Recommended Posts