Tresko Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Liev je stvarno pokidao ovo. I za kraj još dadoše ovo, i ubiše za kraj:
MiddleClass Posted November 3, 2017 Posted November 3, 2017 Dobra sezona. Totalno je familija Donovan posla u kurac. :D
Ros Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 ja tu ne bih nista vise dirao. odlicna serija, ali bi nastavljanje bilo na silu.
MiddleClass Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 Obnovljena je za narednu sezonu. Rejeva cerka je ruzna kao pacov. Grdja je od Arje is GoTa.
J-♣ Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 Povukla na dedu plus roditelji alkosi, ni sin nije lepotan, al' njega će armija da utegne. bezveze ako nastavljaju seriju, pokvariće predhodne koje bile bolje od ove zadnje
Ros Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 mozda ce da ubace sve dogadjaje iz dana kad je ray frisko obrijan :)
ducca Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Kilava mi ova prva epizoda, baš previše nategnuto i puno rupa...
Jimmy Kowalski Posted October 30, 2018 Posted October 30, 2018 Ja sam resio da ne gledam 6. sezonu, predosecaj mi je da ce biti znatno losija od prethodnih, ap ne bi da kvarim utisak. E sad, jedino ako komentari budu bas izrazito pozitivni, ali koliko vidim, vecina je u duccinom stilu..
Ros Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 Ray kida liev je sigurno najplaceniji glumac po izgovorenoj reci
mustang Posted November 25, 2018 Author Posted November 25, 2018 (edited) 5 hours ago, Ros said: Ray kida liev je sigurno najplaceniji glumac po izgovorenoj reci odlicno primeceno ja sam odgledala par i rekoh ovo sluti na savrseno. cekam da mi se malo nakupi dok bindzujem zicu. ray ima mirise i atmosferu boscha. nista nije visak. cak ni ona kcer. al onaj njujork....ne znam kako mogu ljudi tamo da zive. sve je tako glasno, prljavo, sivkasto, kameno, hladno.... Edited November 25, 2018 by mustang
J-♣ Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Dijalozi sa Rejom postaju kliše kad god mu neko nešto priča ili ga nešto priupita, njegov prvi odgovor je kratko: "What!?" i to nekoliko puta u svakoj epizodi. Ipak, nekako mi kod njega ok taj imidž povremene odsutnosti i mamurluka.
Ros Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 53 minutes ago, J-♣ said: Dijalozi sa Rejom postaju kliše kad god mu neko nešto priča ili ga nešto priupita, njegov prvi odgovor je kratko: "What!?" i to nekoliko puta u svakoj epizodi. Ipak, nekako mi kod njega ok taj imidž povremene odsutnosti i mamurluka. i na sve je odgovor "sure"
Recommended Posts