Jump to content

Ray Donovan

Featured Replies

Liev je stvarno pokidao ovo. I za kraj još dadoše ovo, i ubiše za kraj:

Dobra sezona. Totalno je familija Donovan posla u kurac. :D

Obnovljena je za narednu sezonu.

Rejeva cerka je ruzna kao pacov. Grdja je od Arje is GoTa.

Povukla na dedu plus roditelji alkosi, ni sin nije lepotan, al' njega će armija da utegne.

bezveze ako nastavljaju seriju, pokvariće predhodne koje bile bolje od ove zadnje

• 11 months later...

Izasla na kioscima s06e01

• Author

mercie :)

Hvala. :)

• 2 weeks later...

Kilava mi ova prva epizoda, baš previše nategnuto i puno rupa...

Ja sam resio da ne gledam 6. sezonu, predosecaj mi je da ce biti znatno losija od prethodnih, ap ne bi da kvarim utisak. E sad, jedino ako komentari budu bas izrazito pozitivni, ali koliko vidim, vecina je u duccinom stilu..

• 4 weeks later...
  • Author
5 hours ago, Ros said:

Ray kida :)

liev je sigurno najplaceniji glumac po izgovorenoj reci 

:laugh: odlicno primeceno :)

ja sam odgledala par i rekoh ovo sluti na savrseno. cekam da mi se malo nakupi dok bindzujem zicu. ray ima mirise i atmosferu boscha. nista nije visak. cak ni ona kcer. 

al onaj njujork....ne znam kako mogu ljudi tamo da zive. sve je tako glasno, prljavo, sivkasto, kameno, hladno....

Edited by mustang

• 2 weeks later...

Dijalozi sa Rejom postaju kliše

kad god mu neko nešto priča ili ga nešto priupita, njegov prvi odgovor je kratko: "What!?"

i to nekoliko puta u svakoj epizodi. Ipak, nekako mi kod njega ok taj imidž povremene odsutnosti i mamurluka.

53 minutes ago, J-♣ said:

Dijalozi sa Rejom postaju kliše

kad god mu neko nešto priča ili ga nešto priupita, njegov prvi odgovor je kratko: "What!?"

i to nekoliko puta u svakoj epizodi. Ipak, nekako mi kod njega ok taj imidž povremene odsutnosti i mamurluka.

i na sve je odgovor "sure" :D