mustang Posted July 29, 2016 Author Posted July 29, 2016 pa on je neunistiv...sta njega moze da spreci da ne napravi sranje? :)
stajebrebilo Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Najjača mi je faca Rej kad pogleda onako zamišljeno i duboko izdahne, mučenik napaćeniTM
Ravanelli Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 (edited) meni je iskočilo posle ovoga sa bančijem koliko su oni su oni svi tragični likovi sa nesretnim karmama. pogotovo se izdvaja patnja bančija i terija. a miki kao kralj i uzrok te nesreće dovodi sve do apsurda. za njega je to jedna dobra vožnja. ali ide se dalje, zajebavaju se, žive, rade, stvaraju, ubijaju... Edited August 2, 2016 by Ravanelli
milfisland Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 7. epizoda zakiva!+1 Sent from my SM-T113 using Tapatalk
giuseppe Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Samo što odjednom nema ni R od ruske mafije... Upuca im glavešinu, i nikom ništa.
John Coltrane Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Joj presrase ga big time. Kao da gledam neki reality show ciji je smisao sto vise pokusaja da glavni lik "padne" ali on za sve ima resenje. Ezrin sef mi je mozda i najveca budalastina.... Al eto nekim cudom odgledacu celu 4. sezonu.
jorma shparga Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 sve tanje i tanje... mozda je bolje da je ubiju dok je jos vreme
Ravanelli Posted August 25, 2016 Posted August 25, 2016 sedma i osma su bile izuzetno dobre, deveta rupa ali seriji se sve oprašta zbog tih par vrhunskih fora koje se pojave
Sludge Factory Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 Kako Rej jos uvek nije popizdeo i odlepio nacisto od ove njegove familije, ja ne znam. A i od ostalih okolo. Svi ludi ko struja jebote. Valjda je i on lud pa zato
stajebrebilo Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 U šta se pretvorio, msm da je i on skontao Slucajno poslato sa Tapatoka
stajebrebilo Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 Meni ova poslednja epizoda lici na kraj serije, osim ako ne nastave i sve upropaste zbog alavosti na lovu. Slucajno poslato sa Tapatoka
Recommended Posts