stajebrebilo Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Prema najavi sezona pocinje veceras a vec ima da se kupi... ?!
John Coltrane Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 Ja vidim "raspisali se ljudi a jos nije ni "pocelo" :o
stajebrebilo Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 ok je zaplet, mada primecujem da je Rej vec vidno smoren ciscenjem tudjih g. a svoja nikako da resi. Mogli bi ovu sezonu da zakljuce kao poslednju. ...ako im se lova nije osladila a msm da jeste, naravno...
mustang Posted June 26, 2016 Author Posted June 26, 2016 ja sam se zajebala, pustili su prvu nedelju dana ranije. btw, eto sta je slucajnost .... u novoj sezoni desi scena gde se stvar na koju se ja lozim i vukojebina koje muz obozava i obavezno svratimo nadju u istoj sceni. potpuno surealno. morala sam da mu pustim i reakcija je bila 'ne seriii'
mustang Posted July 19, 2016 Author Posted July 19, 2016 majstor izrezirao epizodu svaka mu cast. bez teksta sam ostala.
mustang Posted July 20, 2016 Author Posted July 20, 2016 neki phil abraham...a vidim na imdb da je rezirao i po epizodu boscha, hell on wheels, the good wife...iz DP dept. dolazi.
Čutura Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 scena sa mikijem i babom :D "it ain't gonna lick itself, mickey"
Ravanelli Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 (edited) neki phil abraham...a vidim na imdb da je rezirao i po epizodu boscha, hell on wheels, the good wife...iz DP dept. dolazi. baja je radio kao direktor fotografije na sopranosima i medmenima nisam još pogledao tu 4 epizodu, za vikend ću, pa da vidim šta mu je radio Edited July 22, 2016 by Ravanelli
giuseppe Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Neka mi neko objasni zašto ih ne pohapsiše panduri?...
mustang Posted July 27, 2016 Author Posted July 27, 2016 pa to je primm covece :) policija radi za vlasnika kazina.... jebes mi sve samo cekam kada ce da izvadi protezu iz usta
giuseppe Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 Ne znam, ne vozi me ova sezona. Ajvi i lezbača standardno zabavni, ostalo slaba dvojčica. Još kad deda ode u aps, piši propalo...
Recommended Posts