June 26, 20168 yr ok je zaplet, mada primecujem da je Rej vec vidno smoren ciscenjem tudjih g. a svoja nikako da resi. Mogli bi ovu sezonu da zakljuce kao poslednju. ...ako im se lova nije osladila a msm da jeste, naravno...
June 26, 20168 yr Author ja sam se zajebala, pustili su prvu nedelju dana ranije. btw, eto sta je slucajnost .... u novoj sezoni desi scena gde se stvar na koju se ja lozim i vukojebina koje muz obozava i obavezno svratimo nadju u istoj sceni. potpuno surealno. morala sam da mu pustim i reakcija je bila 'ne seriii'
July 20, 20168 yr Author neki phil abraham...a vidim na imdb da je rezirao i po epizodu boscha, hell on wheels, the good wife...iz DP dept. dolazi.
July 22, 20168 yr neki phil abraham...a vidim na imdb da je rezirao i po epizodu boscha, hell on wheels, the good wife...iz DP dept. dolazi. baja je radio kao direktor fotografije na sopranosima i medmenima nisam još pogledao tu 4 epizodu, za vikend ću, pa da vidim šta mu je radio Edited July 22, 20168 yr by Ravanelli
July 27, 20168 yr Author pa to je primm covece :) policija radi za vlasnika kazina.... jebes mi sve samo cekam kada ce da izvadi protezu iz usta
July 29, 20168 yr Ne znam, ne vozi me ova sezona. Ajvi i lezbača standardno zabavni, ostalo slaba dvojčica. Još kad deda ode u aps, piši propalo...