Jump to content
IGNORED

Ray Donovan

mustang

Recommended Posts

Posted

Nema džukca, nema Connera, nema Casey Finney-a. Katie Holmes pregovara oko učešća u četvrtoj sezoni. 

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mustang

32

• stajebrebilo

26

• MiddleClass

12

• John Coltrane

12

Posted (edited)

Znaci, Ray is gay! I fucking knew it!

Liev dobija Emija/Globija za ispovest. Scena ne bi bila ni upola tako dobra, da je Ray ranije pokazivao emocije. Konacno skinuo masku. Lik svestenika odlican, inace..

Nervirao me subplot sa Bridget. Osim toga, odlicna zabava ove sezone..

banči isti Alf

:Hail:

Jebote, sve vreme lupam glavu na koga me podseca i ne mogu da se setim. Pljunuti Alf .. 

Edited by Jimmy Kowalski
Posted

:) a jes isti alf :)

nego ja nisam dozivela da je gej. vise zrtva stokholmskog sindroma. moram ponovo da odgledam tu scenu, sad si me zbunio.

a deca, sva deca po serijama sto pogledam mi idu na nerve. ova mala kao da je rl dete one sekretarice u fbi iz americans.

Posted

Ma ja se zezao za to gej. Aludirao na one koji previse ucitavaju..

• 2 weeks later...
Posted
najbolja glupa serija

vlcsnap-2015-10-07-22h30.png

• 5 months later...
Posted

Ne merem da čitam sve zbog spoilera, dajte koji za i protiv gledati kad sam već zaboravio da otkažem prijavu na netflix te produžio nesvojevoljno još mesec dana...

Posted

Odgledah upravo trecu u cugu. Onako, opao je kvalitet. Sto me cudilo jer je Koksaker garantovao zabavu i kvalitet, a dobili smo nesto mlako. Alf™ i meksikanka su vrh... ona je bila dobra riba u Sautlendu, ovdje su ubucila. :)

Umjesto Kokhranu, Bridzet bih pucao u koljena. Aj sto je iritantna, ali ruznije stvorenje TV nije vidio...

Carski mi je sto su postavili les u dvoriste multimilijardera koje nema nijednu kameru... :isuse:

Posted

Ne merem da čitam sve zbog spoilera, dajte koji za i protiv gledati kad sam već zaboravio da otkažem prijavu na netflix te produžio nesvojevoljno još mesec dana...

Pavicevska serija na americki nacina, smek losandjeleskih poroka, odlicne uloge Lieva Srajbera, Dzona Vojta i jos nekih pratecih likova. Glavni lik se bavi zanimljivim poslom i ima sjebanu familiju. Nije savrsena serija, ali ako imas vremena, preporucujem.

Posted

Tako nekako. Dobra preporuka. :)

Posted

Sad imamo ono "Californications" sjebavanje porodice i prozivljavanje njihovih tegoba uz Reja.

Posted

Ja kacio to malo na HRT...nije losa razbibriga...

• 2 months later...
Posted

pocela nova sezona banditi :)