Tresko Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Nema džukca, nema Connera, nema Casey Finney-a. Katie Holmes pregovara oko učešća u četvrtoj sezoni.
Jimmy Kowalski Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 (edited) Znaci, Ray is gay! I fucking knew it! Liev dobija Emija/Globija za ispovest. Scena ne bi bila ni upola tako dobra, da je Ray ranije pokazivao emocije. Konacno skinuo masku. Lik svestenika odlican, inace.. Nervirao me subplot sa Bridget. Osim toga, odlicna zabava ove sezone.. banči isti Alf Jebote, sve vreme lupam glavu na koga me podseca i ne mogu da se setim. Pljunuti Alf .. Edited September 28, 2015 by Jimmy Kowalski
mustang Posted September 28, 2015 Author Posted September 28, 2015 :) a jes isti alf :) nego ja nisam dozivela da je gej. vise zrtva stokholmskog sindroma. moram ponovo da odgledam tu scenu, sad si me zbunio. a deca, sva deca po serijama sto pogledam mi idu na nerve. ova mala kao da je rl dete one sekretarice u fbi iz americans.
Jimmy Kowalski Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Ma ja se zezao za to gej. Aludirao na one koji previse ucitavaju..
Mil@n Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Ne merem da čitam sve zbog spoilera, dajte koji za i protiv gledati kad sam već zaboravio da otkažem prijavu na netflix te produžio nesvojevoljno još mesec dana...
MiddleClass Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Odgledah upravo trecu u cugu. Onako, opao je kvalitet. Sto me cudilo jer je Koksaker garantovao zabavu i kvalitet, a dobili smo nesto mlako. Alf i meksikanka su vrh... ona je bila dobra riba u Sautlendu, ovdje su ubucila. :) Umjesto Kokhranu, Bridzet bih pucao u koljena. Aj sto je iritantna, ali ruznije stvorenje TV nije vidio... Carski mi je sto su postavili les u dvoriste multimilijardera koje nema nijednu kameru...
Sludge Factory Posted April 9, 2016 Posted April 9, 2016 Ne merem da čitam sve zbog spoilera, dajte koji za i protiv gledati kad sam već zaboravio da otkažem prijavu na netflix te produžio nesvojevoljno još mesec dana... Pavicevska serija na americki nacina, smek losandjeleskih poroka, odlicne uloge Lieva Srajbera, Dzona Vojta i jos nekih pratecih likova. Glavni lik se bavi zanimljivim poslom i ima sjebanu familiju. Nije savrsena serija, ali ako imas vremena, preporucujem.
John Coltrane Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Sad imamo ono "Californications" sjebavanje porodice i prozivljavanje njihovih tegoba uz Reja.
Frank Pembleton Posted April 11, 2016 Posted April 11, 2016 Ja kacio to malo na HRT...nije losa razbibriga...
Recommended Posts