John Coltrane Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Evo pala temperatura u Srbistanu, mustang, middle, ducca-samo zbog vas zavrsavam prvu sezonu.
Ros Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Sto Fini nosi uvek kaput i umotan je vise nego drugi glumci? PS Rej se nasmejao :-) slučajno poslato sa TT rej se nasmejao vise puta, ali je banci usrao svetski.
stajebrebilo Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 rej se nasmejao vise puta, ali je banci usrao svetski.Da, ispo je jajara. Onaj tip sto glumi popa ima neki plan na dugi rok ali ne mogu da ga provalim slučajno poslato sa TT
Ros Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Da, ispo je jajara. Onaj tip sto glumi popa ima neki plan na dugi rok ali ne mogu da ga provalim slučajno poslato sa TT hoce da sazna ko je ubio popa i zakopao kod gradilista bolnice
Duci Simonovic Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Znao je on da su ovi, pitanje samo šta sad kad je izvukao priznanje
stajebrebilo Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 To, ne znam ciji je. Pandur ili osvetnik. Mozda je popov vanbracni sin (iz Pečuja) :-) slučajno poslato sa TT
Ajant23 Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 To, ne znam ciji je. Pandur ili osvetnik. Mozda je popov vanbracni sin (iz Pečuja) :-) slučajno poslato sa TT Vidim da još imaš malo postova, pa da te upozorim da su meni na ovom topicu već obrisali čitav niz takvih replika. Ako hoćeš da ti ostanu, budi malo oštriji u skladu sa uhodanim lokalnim temama, inače odoše replike. Dobra ti je ova poslednja rečenica, možda te spase od brisanja...
stajebrebilo Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Hvala za savet, a ko hoce da brise neka brise, mogu da oprostim. Ja sve ovo shvatam kao relaks i edukaciju, nhf. slučajno poslato sa TT
ducca Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 (edited) Povlacim rani skepticizam prema Holmsovoj, sve mi je gotivnija. Ona crna usta i crna proteza su prejebena kombinacija, kao vestica, samo metla fali. Sasvim lepo nosi svoju pricu. McShanova uloga mi je za sad skroz neintrigantna, kao ima pare i to je to, nadrkan je s vremena na vreme. Bojim se da su mogli bolje da iskoriste njegov talenat, no mozda i preterujem... Evo pala temperatura u Srbistanu, mustang, middle, ducca-samo zbog vas zavrsavam prvu sezonu. Druga je mozda i bolja. Edited August 19, 2015 by ducca
mustang Posted August 19, 2015 Author Posted August 19, 2015 mene jedino deca i zena izludjuju ali to mi je pik u svakoj seriji
malkin Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 (edited) odgledah prve 4 epizode najnovije sezone i moram da kažem da me je Rej načisto smorio. njegov lik nikud ne ide i jezivo je dosadan. Liev nabacio facu u s01e01 koju od tada nije promenio. okej, strong silent type, ide rešava probleme, radi šta se uraditi mora, pesniči se i ima 1 žensku po sezoni. i tako tri godine. i šta s tim, kuda? totalno me više nije briga za njega :yawn: sa druge strane, svi drugi likovi su zanimljivi(ji). i Banči i Teri i Miki, na kraju krajeva i žena i deca na Reja. odavno rekoh da bih gledao spinof sa Mikijem kao glavnim likom, sad već postaje imperativ da ili nešto urade sa Rejevim likom ili da ga izbace. ladno bi mogli da ga zamene onim kerom i da nastave seriju sa fokusom na Mikijev biznis i Bančijevu salu za fizičko. izbacili bi namrštenog deus ex machina rešavača problema i dobili 1 super ljudsku seriju. Edited August 21, 2015 by malkin
Duci Simonovic Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Meni od starta zanimljiviji oni od reja i njegovih poslova
Pokojni Ruxin Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Odgledao sam samo prvu sezonu, beše solidna ali su već pred kraj počeli da gube ritam. Pomislih da sve to prilično ne vodi nikuda pa sam lepo batalio...pogrešna procena kažete?
John Coltrane Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Joj kraj prve sezone, zadnjih par scena u E12- kakvo holivudsko smece Ovo mi uopste nije trebalo posle razvlacenja sa TD. Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Druga sezona - Miki i delfin scena u Mexicu jel to radjeno drvenim bojicama? Ray seta po zgradi FBI kao po svom dvoristu.Ezra se svih 12+2 epizode non-stop pita sta Rej radi povodom Mikija i da li sve drzi pod kontrolom. Zena ubacila u trecu-Karmela Soprano fazon. Prosto se pitam sta me sprecava da pogledam neki dobar film posle duzeg vremena, umesto sto sabijam 2 epizode klasicne US boze.
Recommended Posts