Jump to content

Ray Donovan

Featured Replies

Posted

because we need him. 

I am Ray. 

ray_donovan_57125.jpg

• Author

mikijev citat...jooooj kakav genije od glumca ! 

"But you, you're my favorite, Ray. You always were. We're alike, the two of us. The same exactly."

1002742_1_3359081_10_800x600.jpg

Edited by mustang

Neopisivo odvratna faca sa ovom nosinom i hipster bradom, mogli su naci nekog ko manje lici na panj.

Pogledao sam nekih 4-5 prvih epizoda ali me nije bas zakucalo za ekran.

Al verovatno cu nastaviti kad zahladi :fantom:

Konacno, zasluzen topik. 

Ray glumi za medalju. Smeje se a plakao bi.

Послато са GT-I8260 уз помоћ Тапатока

• Author

nama. zasluzuje svoj topik.

al nekako mi najlakse da se sa njim identifikujem :). ... ili je za :(

Neopisivo odvratna faca sa ovom nosinom i hipster bradom, mogli su naci nekog ko manje lici na panj.

Pogledao sam nekih 4-5 prvih epizoda ali me nije bas zakucalo za ekran.

Al verovatno cu nastaviti kad zahladi :fantom:

Prvih 4-5 epizoda su i meni bile dosadne i iritantne. Posle je serija fenomenalna. Kraj prve i druga komplet su 1 vrh!

Hvala Middle, al sacekacu zahladjene.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Serija ima mana, fali joj nesto jako malo da bi bila vrhstra! Ali i pored toga je sjajna i kako odmice sve bolja. Glumci su odlicni, likovi dobri, pocnes da se vezujes za njih, pa ti onda zbog toga serija bude jos bolja, milija & draza. 

Ima dusu. 

Serija ima mana, fali joj nesto jako malo da bi bila vrhstra! Ali i pored toga je sjajna i kako odmice sve bolja. Glumci su odlicni, likovi dobri, pocnes da se vezujes za njih, pa ti onda zbog toga serija bude jos bolja, milija & draza. 

Ima dusu. 

+1

Glumci jesu odlicni, ali je kasting morao biti malo bolje odradjen. Ray, Terry i Bunchy uopste ne lice, Ray jos i moze da prodje kao Mickeyjev sin, ova dvojica nikako. 

Svaki kao da predstavljaja drogu na kojoj je Miki bio u trenucima kad ih je pravio. :D

Svaki kao da predstavljaja drogu na kojoj je Miki bio u trenucima kad ih je pravio. :D

:D

Sve sam ocekivao, ispostavice se da svi imaju razlicite majke..

Ray Donovan je inače od početka jako, jako dobar. Još sad kad se pridodao Ian McShane.............

• Author

+1

Glumci jesu odlicni, ali je kasting morao biti malo bolje odradjen. Ray, Terry i Bunchy uopste ne lice, Ray jos i moze da prodje kao Mickeyjev sin, ova dvojica nikako.

sad najozbiljnije... jel ja dobro citam ovo sto je jimmy napisao? jbte glumci ne lice ????

Sto Fini nosi uvek kaput i umotan je vise nego drugi glumci?

PS Rej se nasmejao :-)

slučajno poslato sa TT