đorđe geprat Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 ne radi se samo o oceni na IMDB. pregledao sam i prikaze na RT, pročitao sam o čemu se radi. na osnovu toga napisao da je film za mene nebitan. sad, moguće je da grešim. nije problem da zamolim da mi se doturi pa da ga odgledam. primer: onaj film o vampirima sa tildom svinton sigurno ne bih gledao da sam se oslonio samo na sadržaj. uvažio sam vasadabino mišljenje da vredi. drugo, moje ocene o filmu se neki put ekstremno razlikuju od IMDBovih. od ovog što imam to su izvanredni "Joe" na jednom i đubre "Filth" na drugom kraju
teacher Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 svidza se ajantu i dzordzu- preskacem ja čekam erejzera i mustanga
Ajant23 Posted August 12, 2015 Author Posted August 12, 2015 Nije nikada ni pušten u bioskope, otišao je pravo na digitalnu distribuciju...
ToniAdams Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 pa dajte, ne pada mi na pamet da gledam straight to dvd
Mil@n Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 Dobar film, u trenutku kada vam je do trilera, svakako će da posluži. Dobro vozi i uspeva da zaintrigira gledaoca™.
Weenie Pooh Posted August 21, 2015 Posted August 21, 2015 svidza se ajantu i dzordzu- preskacem Ne moraš da preskačeš, Chloe Grace Moretz napunila osamnaest A njenu četvrt veka stariju verziju glumi ova gospođa, tako da možeš i Zlog Glog da vodiš u bioskop:
*edited by mod Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Ja iscitao knjigu i vise mi se svidela od Gone Girl. Tako da cu svakako odgledati film ne zbog twista nego cisto da vidim kako su pretocili sve to.
Ajant23 Posted September 4, 2015 Author Posted September 4, 2015 Ne zasluzuje da ima svoju temu Nije je ni imao, ali ti sa svojim stalnim stalkovanjem najbolje bi trebalo da znaš kako su se nakupili postovi na moj komentar o filmu, pa je došlo do splita... A, naziv filma se odlično uklopio u to da ima svoj topic ovde sve skupa sa mnogim forušima koji su na njemu postovali, poput tebe, belch, teachera i Treska... Impresioniran sam koliko ste u svom stilu doprineli bujnosti ovog topica...
ultra plasticni Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Fotografija je skoro pa odlicna, posebno mi se dopadaju pejzazi raspada po bespucima Kanzasa osamdestih. Muzika stvara solidnu tenziju, koju nazalost sama radnja ne ume da stvori. Zanimljiv je jos klasni elemenat koji kako film odmice gubi na svom zamahu i potencijalu. Ostalo nebitno, glume neka deca i glavna protagonistikinja koja se solidno nosi sa sporim ritmom.
Recommended Posts