Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

evo, na primer, jedne vrste kreativnosti:

Hillary Rodham Clinton and her husband made at least $30 million over the last 16 months, mainly from giving paid speeches to corporations, banks and other organizations, according to financial disclosure forms filed with federal elections officials on Friday.

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kupiš ili kroz hostile takeover mazneš obećavajući biznis, naravno ne svojim novcem već kroz loading debt, strip all the assets, nasminkaj da su veći nego sto jesu, float/list at much higher price than real value, grab money and run.

šta je tu tačno pogrešno :fantom:

Posted (edited)

Dobar je Rubara, osim sto je govno od coveka.

GOP presidential hopeful Marco Rubio on Monday said a controversial immigration reform bill he helped negotiate in 2013 was never meant to pass the Congress.

As a member of the so-called “Gang of 8,” the Florida senator negotiated an immigration compromise between Republicans and Democrats. But the bill never made it past conservatives in the House who complained it provided a pathway to citizenship for illegal immigrants.

Rubio has taken criticism from fellow GOP presidential candidates for his role in the immigration package. On Monday, he suggested the bill was for show and he never expected House Republicans to go through with it.

Edited by Budja
Posted

Ha, ha...

Why a Vote for Bernie Sanders Is a Vote for Donald Trump

Mislim, ta linija napada Klintonovih surogata na Sandersa je ubedljivo najgluplja jer je verovatno Tramp kandidata koga bi Berni lagano pobedio u two-way race.

Posted

Ha, ha...

Mislim, ta linija napada Klintonovih surogata na Sandersa je ubedljivo najgluplja jer je verovatno Tramp kandidata koga bi Berni lagano pobedio u two-way race.

mislim da se gadno samozavaravas.

Posted

Jebo mater, da mi bi prisustvovati jednom od tih predavanja od $600K, nije mi jasno šta se tamo dešava, je li slijepi progledaju, ćopavi prohodaju ili ti se ukaže smisao života, ili jednostavno postaneš preduzetnik kao Gejts pa ti odjednom pare samo stižu u džep... Pa toliko ne ne bi naplaćivao ni vanbračni sin Stiva Džobsa i Isusa

Posted

nije to predavanje da bi naucili, vec forma da se isporuci honorar™. 

In some cases, she thanked the audience for what they had done for the country, the people said. One attendee said the warmth with which Mrs. Clinton greeted guests bordered on "gushy."

"It was pretty glowing about us," one attendee told Politico. "It's so far from what she sounds like as a candidate now. It was like a rah-rah speech. She sounded more like a Goldman Sachs managing director."

Posted

Pa kao sto rece u debati, njeno izuzetno iskustvo je na ceni i onda ide da prica kako je to biti politicar tog kalibra i sastanciti sa world leaderima. Da nije ozbiljne love, bio bi to Jeremic Vuk nivo groteske. Ali rece jos da nije tacno da dobija lovu samo od Wall Streeta, nego da daje govore i raznima drugim grupama, npr. doktorima. Jedino nije objasnila zasto doktorima treba iskustvo sastancenja sa world leaderima.

Posted (edited)

^^ Pa da ne bi ponovili greške iz recimo "The last King of Scotland",

Edited by James Marshall
Posted

ti stvarno verujes pollovima napravljenim u sadasnjoj konstelaciji kandidata i bez Blumberga?

Da, moze da bude samo jos gore  za Trampa.

Sto se Blumberga tice, kako ce to Blumberg da uzme glasove Berniju a ne Trampu?

Blumberg moze da dobije, to je tacno, ali kako  onda tacno Berni pomaze Trampu?

Posted

Jebo mater, da mi bi prisustvovati jednom od tih predavanja od $600K, nije mi jasno šta se tamo dešava, je li slijepi progledaju, ćopavi prohodaju ili ti se ukaže smisao života, ili jednostavno postaneš preduzetnik kao Gejts pa ti odjednom pare samo stižu u džep... Pa toliko ne ne bi naplaćivao ni vanbračni sin Stiva Džobsa i Isusa

Desava se to da prisutni mogu da se hvale da prisustvuju seminaru/predavanju/govoru nekog poznatog, posle jos ako ima neki meet and greet pa se rukujes sa pomenjenim celebrity govornikom, skljocnes nekoliko selfies, postavis na FB, Twitter...

Da, moze da bude samo jos gore  za Trampa.

Sto se Blumberga tice, kako ce to Blumberg da uzme glasove Berniju a ne Trampu?

U nekom hipotetickom Sanders vs Trump vs Bloomberg izboru, Bloomberg definitivno uzima vise glasova koji bi bez njega isli Sandersu nego onih koji bi isli Trumpu.  GOP glasaci su mnogo bolje organizovaniji, disciplinovaniji i odani partiji.  Osim toga cisto zbog cinjenice da su (bar sto se tice POTUS pozicije) u opoziciji zadnjih 8 godina, vise su nalozeni na ceo taj anti-establishment fazon.  Onda jos dodaj to da ce prosecni americki undecided/swing voter da se vise uplasi socijalizma/komunizma koji bi doneo Sanders, nego populizma/fasizma koji bi doneo Trump.

Posted

zar nije bio nedavno podatak, da je solidnom broju trampovih glasaca sledeci izbor sanders.  

deda vozi anti-establisment pricu (sa 30 godina u senatu  ^_^), blumberg je jos jedan bogatun iz ekipe.

Posted

Sta podrazumevas pod korporativnim sistemom? Meni se cini da kreativni ljudi danas imaju ozbiljne sanse da se obogate. Oni koji se bogate od tudjeg rada se uglavnom bogate na racun nekreativnih radnika ciji rad svako moze da obavlja.

Brate, šta ti je?

• Create New...