3opge Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 sad jos samo fali da je baba gnjurala s fokama da ubije osamu
Budja Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Vow. Kisindzer kao destroyer of american jobs! Kakav Barnijev spin!
Eraserhead Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Bernie dobar na pitanjima o Putinu i Iranu. Vise ima smisla nego odgovor koji je dala Hilari.
Budja Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Bernie dobar na pitanjima o Putinu i Iranu. Vise ima smisla nego odgovor koji je dala Hilari. I to tamo gde je jaka. Nije los Berni uopste.
Budja Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Ovo Klintonkino Obama, Obama, Obama... moze da joj se obije o glavu. Hide behind him just for South Carolina.
malkin Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 (edited) baba se stalno cese o obamu +1 to da će biti Obama umesto Obame joj je jedna od glavnih poruka. hahah al zato evo Bernija "One of us ran against Obama" :D Edited February 12, 2016 by malkin
Budja Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Berni razbija, prvi put slusam debatu. Klintonkina strategija je zaista sramna i opet joj fali overreaching message, sto priznaje sa ovim da je Berni "single issue candidate". Ovo sa "breaking the barriers" mi ce cini prilicno tanko.
Eraserhead Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Mislim da je za nijansu bila bolja. Mozda zato sto mi je ocekivanje bilo vrlo nisko a zapravo je prvi put delovala smisleno. Ovo na kraju joj nije trebalo. Bilo ko od njih dvoje bi medjutim razvalio bilo koga od GOPovaca.
malkin Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 celo veče insistira da ima iste ciljeve kao Berni, to je glavno. biće ona i Kisindžer i Berni ako treba, samo glasajte za nju! a ovo da je novac u politici "single issue" je da umreš od smeha. to može da kaže samo neko ko ne shvata problem ozbiljno.
Budja Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Sad mi je laknulo. Cim Eraser kaze da je Klintonova dobila, to znaci da je razbijena. Ovde je meni Bernie delovao kao lider, a Hilari kao follower (I agree with Bernie... but; I love Obama). Gajeci drvo u juznoj Karolini ne vidi sumu.
Budja Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Pazi, cak i u spoljnoj politici Bernie je bio ravnopravan. To je ogromno iznenadjenje.
Eraserhead Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 (edited) Sad mi je laknulo. Cim Eraser kaze da je Klintonova dobila, to znaci da je razbijena. Ovde je meni Bernie delovao kao lider, a Hilari kao follower (I agree with Bernie... but; I love Obama). Gajeci drvo u juznoj Karolini ne vidi sumu. Klasicna PPPovstina. Bernie je dobar. Mora medjutim da prosiri pricu. Ima dobar punchline sa borbom protiv 1% i WS medjutim ta prica se moze ponoviti odredjeni broj puta pre nego sto se ljudi zapitaju ok to smo culi. To ce biti za njega izazov. I on je veceras malo iskoracio sa medjunarodnom politikom, ali u domacoj politici zvuci limitirano. Promena kod nje u odnosu na prethodne nastupe je sto je ovo docekala spremna i znala je odgovore i spinove. Bernie je ozbiljan politicar i tako ga treba tretirati. Edit: ona je bas prljav igrac sa ovim zavlacenjem na kraju. Edited February 12, 2016 by Eraserhead
malkin Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 @ Budja to da, ali ovo je 'mer'ka a tu često pobedi ko ima bolji saundbajt. ovo Hilarino kako glasanje 2003 nije isto što i plan za ISIS u 2016 će sutra besomučno da se vrti po TVu i radiju. nema veze što njen plan uključuje no fly zonu nad Sirijom koju će da sprovede... nekako. meni je srce na mestu kad sam dočekao da neko u mejnstrim političkoj debati kaže ovo što je Berni rekao o Kisindžeru. mislim da Hilari ne zna šta je strefilo, ona toliko ne kapira sa čime ima posla... poslednje vreme došlo kad 1 progresivan političar poput nje ne može da se pozove na Kisindžera a da mu to ne uzmu za zlo
Budja Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Eraser. Clinton surrogate. Money in politics nije single issue vec issue koji je u vezi sa svim ostalim temama. Kako rekose Young Turks (savrseni su), to sto je Hilari napala Bernija da je single issue kandidat, zapravo znaci da njoj money in politics ne smeta, i da zapravo nema nijedan issue oko koga je passionate. Zapravo Klintonova je zvucala limitirano i bez ikakve vizije osim "ja sam Obama".
Recommended Posts