ObiW Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Prvo sam se zgražavao nad onim što Tramp izjavljuje, ali sam sad shvatio da na sve to treba gledati kao na dobru zajebanciju. Ja sam #teamtrump. Ako svijet ide u kurac generalno, a ide, reklo bi se nezaustavljivo, hajde makar neka ode in a blaze of glory, Trump je jebeni stendap komičar - neko veče kad je prozvao Kruza da je pičkica nakon toga je odšetao od mikrofona kao neki reper koji je iskasapio protivnika u betlu. Jednostavno, kad je bal neka je na vodi, cirkus totalni. Daj makar da se ismijemo usput :D Tako je. A kada posle "birajmo da bi smo se zezali blaze of glory here we come" izbora ispadne invazija na Irak, onda krene u jebote otkud sad ovo nismo ovo hteli ajde pali vremeplov da ispravimo gresku. Hella ume to lepse da objasni od mene.
porucnik vasic Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Tako je. A kada posle "birajmo da bi smo se zezali blaze of glory here we come" izbora ispadne invazija na Irak, onda krene u jebote otkud sad ovo nismo ovo hteli ajde pali vremeplov da ispravimo gresku. Hella ume to lepse da objasni od mene. Дочим је бомбардовање Србије или Либије ОК.
Time Crisis Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Tako je. A kada posle "birajmo da bi smo se zezali blaze of glory here we come" izbora ispadne invazija na Irak, onda krene u jebote otkud sad ovo nismo ovo hteli ajde pali vremeplov da ispravimo gresku. Hella ume to lepse da objasni od mene. Ne sećam se da su Buš, Klinton & Co. izabrani kao "blaze of glory"
James Marshall Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Tako je. A kada posle "birajmo da bi smo se zezali blaze of glory here we come" izbora ispadne invazija na Irak, onda krene u jebote otkud sad ovo nismo ovo hteli ajde pali vremeplov da ispravimo gresku. Hella ume to lepse da objasni od mene. Ma kao što rekoh, svijet je ionako otišao u kurac (klimatske promjene, smanjenje rezervi fosilnih goriva, ludaci sa nuklearnim oružjem), već iza tačke iza koje je moguć povratak, zahvaljujući i ovim što su prije birani mudro, tako da nam se isto hvata :D
ObiW Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Дочим је бомбардовање Србије или Либије ОК. Ne bih imao nista da dodam na Hostovu karakterizaciju tvoje politicke zrelosti.
ObiW Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Ne sećam se da su Buš, Klinton & Co. izabrani kao "blaze of glory" Cenim da ciljas na intervenciju u Kuvajtu i na Kosovu?
Eraserhead Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Трамп је отео коме странку? Фанилији Буш? Карл Роуву? Штета велика... Pa ako ce zamena da im bude Tramp onda jebes tu promenu.
WTF Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Ah da, docekali smo izjednacivanje Trumpa i Sandersa, i njihovo predstavljanje kao "2 strane 1 iste medalje". Mislim, jedan se zalaze za malo radikalnije ekonomske promene a drugi za uvodjenje policijske drzave radi proterivanja 12 milona ljudi, religijskim testovima na drzavnim granicama (za pocetak, btw), legalizovanjem torture i ratnih zlocina od strane drzavno-bezbednosnog aparata. Da, sve je to isto. I te fore dolaze od takozvanih "liberalnih" mainstream medija.
porucnik vasic Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Ne bih imao nista da dodam na Hostovu karakterizaciju tvoje politicke zrelosti. Е, да Газда и ти сте политички мудраци ранга Солона и Линколна. Pa ako ce zamena da im bude Tramp onda jebes tu promenu. Ја мислим да је бази у ГОП-у толико досадила екипа у Вашингтону да и ако растуре странку то је за њих чист ћар. Ја капирам да то може и магарцима да се деси у идућем циклусу.
Eraserhead Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Е, да Газда и ти сте политички мудраци ранга Солона и Линколна. Ја мислим да је бази у ГОП-у толико досадила екипа у Вашингтону да и ако растуре странку то је за њих чист ћар. Ја капирам да то може и магарцима да се деси у идућем циклусу. Magarcima se to desava vec desetak godina i oni i dalje ne mogu da ponude nesto novo. Sad Sanders ne moze bas da pobedi sto zbog "socijalizma" sto zbog godina (mada bih ja stavio 75% tu na "socijalizam" a 25% na godine iako se budja ne slaze), ali je dovoljno jak signal da moraju da se menjaju.
Weenie Pooh Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Osim ako se njegov eventualni poraz protumači kao signal da mogu opušteno da teraju dalje nizbrdo? (U kom slučaju neki Trump s desna ne gine, pre ili kasnije.)
3opge Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 (edited) @eraserhead ja bih rekao 95% na socijalizam. pobeda deka Bernija u ovakvoj Americi bi bila senzacija jednaka objavi pape da je upravo odlucio da se ozeni. Edited February 11, 2016 by 3opge
porucnik vasic Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Magarcima se to desava vec desetak godina i oni i dalje ne mogu da ponude nesto novo. Sad Sanders ne moze bas da pobedi sto zbog "socijalizma" sto zbog godina (mada bih ja stavio 75% tu na "socijalizam" a 25% na godine iako se budja ne slaze), ali je dovoljno jak signal da moraju da se menjaju. Апсолутно се њима не дешава. Клинтонови владају гвозденом руком. Чак им је и чикашка мафија правила уступке држећи Бабу у животу током Хусеиновог првог мандата.
WTF Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Socijalizam i godine idu zajedno u ovom slucaju, ono iskustva iz hladnog rata i slicne stvari. Da se pojavio neki lik od 40-50 godina i da ima sasvim isti program i filozofiju kao Sanders, mnogo bi mu teze prilepili etiketu socijaliste/komuniste. Ovako sad mogu da izvlace kosture i ormana iz 60/70/80ih, veze sa raznim levicarima (pravim ili percepiranim) iz tog doba, ljudima sa druge strane tadasnje gvozdene zavese, marseve, demonstracije. Malo bi teze to mogli nekome ko je u svoj zivot vreme hladnog rata (kad su komunizam i socijalizam stvarno bili opasnost) proveo u osnovnoj skoli. U svakom slucaju, Bernie nema sanse, Hillary masina je suvise jaka, a on nije Obama. Demokrati trenutno jednostavno nemaju dobre kandidate. Unistili su ih izbori 2010, kad je masa mladjih politicara pukla na izborima za guvernere i senatore. Da nisu, to bi danas bio neki pool iz koga bi se crpili svezi kandidati sa iskustvom, klupa sa koje bi usao neko novi i mladji ako bi se pokazalo da Hillary ne moze dovoljno da animira bazu. Ovako, ostao je 1 Deda™ koji je uskocio u taj vakum. Ne bi me uopste cudilo da na kraju imamo Baba/Deda 2016 ticket.
porucnik vasic Posted February 11, 2016 Posted February 11, 2016 Socijalizam i godine idu zajedno u ovom slucaju, ono iskustva iz hladnog rata i slicne stvari. Da se pojavio neki lik od 40-50 godina i da ima sasvim isti program i filozofiju kao Sanders, mnogo bi mu teze prilepili etiketu socijaliste/komuniste. Ovako sad mogu da izvlace kosture i ormana iz 60/70/80ih, veze sa raznim levicarima (pravim ili percepiranim) iz tog doba, ljudima sa druge strane tadasnje gvozdene zavese, marseve, demonstracije. Malo bi teze to mogli nekome ko je u svoj zivot vreme hladnog rata (kad su komunizam i socijalizam stvarno bili opasnost) proveo u osnovnoj skoli. U svakom slucaju, Bernie nema sanse, Hillary masina je suvise jaka, a on nije Obama. Demokrati trenutno jednostavno nemaju dobre kandidate. Unistili su ih izbori 2010, kad je masa mladjih politicara pukla na izborima za guvernere i senatore. Da nisu, to bi danas bio neki pool iz koga bi se crpili svezi kandidati sa iskustvom, klupa sa koje bi usao neko novi i mladji ako bi se pokazalo da Hillary ne moze dovoljno da animira bazu. Ovako, ostao je 1 Deda™ koji je uskocio u taj vakum. Ne bi me uopste cudilo da na kraju imamo Baba/Deda 2016 ticket. Такав тикет нема да се деси. Има да буде неки млађани по могућству Латино.
Recommended Posts