Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

da, takoreći ništa se sinoć nije desilo :fantom:

svi koji kao ti tačno znaju šta će da se dogodi Berniju nisu davali ni promil šanse da dobije NH pre recimo 6 meseci.

bold: :lolol:  dajte ozbiljnim ljudima da biraju ozbiljne političare a ne razmaženoj dečurliji :mad:

Ajde da se malo ispravim. To "razmazena" ce da vazi samo u slucaju da se, naravno ako Baba™ pobedi primary, oni nadure/razocaraju/zgroze/smore i onda tako nadureni/razocarani/zgrozeni/smoreni u Novembru ne izadju na izbore i to pogotovu ako ih njihov heroj Deda™ explicitno zamoli da ipak izadju i glasaju za Babu™.

Onda, na predsednickim, istorijska dilema: "beli listic ili glasati za manje zlo".

Da.  Vecina izbora su ionako u tom fazonu.

Da, ali je i baba™ osam godina starija, a neki tadasnji kikirezi su stasali za glasanje, placaju faks da bi delom zavrsili u prekarijatu dok je baba™ za tih osam godina iskustva imala 1 Bengazi i 1 server.

Da baba uopste izgubi bilo sta je ogroman sok i dokaz njene slabosti kao kandidata.

Nakon ovakvog performanca, njen izbor za POTUSa je vrlo, vrlo upitan bez obzira ko je sa druge strane.

Ti ljudi kojima su 1 server i 1 Benghazi najvazniji parametri u odluci izbora, ti nikad nece ni glasati za nju.  Takodje mislim da precenjujes broj ljudi koji su Clintonmrzitelji, koji bi glasali za bilo koga protiv nje. Oni su glasni pa se lako stice uticaj da ih je vise nego sto ih stvarno ima.

Posted

odose fiorina i christie. sanders se sastao sa al sharptonom, gostovao u the view i razocarao se u bila klintona zbog kritika. stariji bush snimio reklamu u kojoj podrzava smotanog mladjeg brata. 

u to ime, najbolji prikaz njegove kampanje.  ^_^

Posted

Ne znam cemu ovoliko paljenja i ushicenja.  Baba™ dobija izbore, bice DEM nominee sigurno, pa nju je 2008 Obama jedva, onako "na misice" pobedio, a Deda™ je mnogo slabiji kandidat od Obame.  Dobio je u drzavi sa jednocifrenim procentom manjinske populacije, da vidimo sta ce da bude u NV i SC, o nekim drugim drzavama da ne govorimo.  Na kraju krajeva, Deda™ ce podrzati Babu™, to je vec nekoliko puta rekao i na debatama i u govorima, nadam se da ce razmazena decurlija da ga poslusa kad bude trebalo.

Sto se tice GOP trke, ocekujem da se u sledeca 2-3 dana smanji copor, realno Trump, Cruz, Kasich, Rubio i eventualno Jeb (ako ima jos budala koje bi ga finansirali), ostali ako su normalni treba da se okrenu obavezama u domacim takmicenjima. 

A sto Sanders nije popularan u "manjinskim drzavama" (sta su za USofA manjine)? Obozavaju izgleda da se dele po nekim osnovama, umesto rasizma tu je ejdzizam (momci su tamo gde je Sanders  :isuse: pa da. Zene mladje od 30 godina moraju da se pitaju gde su momci. Jos se osobe od 25+ godina nazivaju decom  :isuse:  :isuse: ). 

Sto se GOP trke tice, Rubio je najgori medju njima i to ubedljivo. Posle idu Trump i Cruz. Carson je prespor i premlitav, zato i nece dobijati glasove. Cruz je mnogo ubedljiviji na tom delu spektra.

Casich i Bush deluju pristojno.

Najbolji je, naravno, Gilmore.  :fantom:

Kad smo kod uništavanja, da li je moguće da se Marco Roboto onako srozao samo zbog toga kako ga je Christie razvalio tokom poslednje debate?

Gde ga Christie razvalio, razvalio se on sam. Christie je samo konstatovao ocigledno. 

Ode iCarly

Ja sam za onog Gilmora sto redovno dobija dvocifren broj glasova. Gilmore FTW.  ^_^

Posted

Nije jos blizu ovog supermena :)

Ovo je vrh dna, treba da promeni prezime u Retard...
Posted

opaaaa :)

Writer and intellectual Ta-Nehisi Coates on Wednesday said he will vote for Democratic presidential hopeful Bernie Sanders over Hillary Clinton.

Posted (edited)

Kačio ja fallout tog tragičnog zaglavljivanja.

Nije im lako, treniraju ih kao đake prvake pa kad god nauče pesmicu napamet, ne ostane mesta u glavi ni za šta drugo.

Zato Bernie deluje pozitivno. Covek veruje u ono sto govori i ne pokusava da se predstavi kao nesto sto nije. U tom smislu pravo osvezenje u politici. (Otprilike to je i Obamu nosilo)

opaaaa :)

Writer and intellectual Ta-Nehisi Coates on Wednesday said he will vote for Democratic presidential hopeful Bernie Sanders over Hillary Clinton.

Koga briga realno.

Edited by Eraserhead
Posted

Verovatno je delimicno briga inteligencije kada crni autor i deo elite podrzi Bernija naspram babe. Vise bi mu pomogao Al Sharpton, ali polako.

Usput, ima odlicnu sansu u Nevadi.

Posted

Crnce u Nevadi i Juznoj Karolini, valjda ... :fantom:

Tesko da je vecina i cula za njega.

Posted (edited)

Pa ko je kupiio onda ona tri miliona komada Izmedju sveta i mene...

(dobro ja sam kupio jedan, a nisam crn)

ocu reci, ako uspe da pokazu da Hilari ne govori u ime manjina, to ce odluciti tok izbora..

Edited by Janko
Posted

Pa ko je kupiio onda ona tri miliona komada Izmedju sveta i mene...

(dobro ja sam kupio jedan, a nisam crn)

ocu reci, ako uspe da pokazu da Hilari ne govori u ime manjina, to ce odluciti tok izbora..

Pa to je tacno, ali za to su potrebni mediji i neko sa zvucnijim imenom.

Posted

Zato Bernie deluje pozitivno. Covek veruje u ono sto govori i ne pokusava da se predstavi kao nesto sto nije. U tom smislu pravo osvezenje u politici. (Otprilike to je i Obamu nosilo)

Koga briga realno.

Prica logicno i prijemcivo obicnom coveku. Nije deo mejnstrima i klišea SAD politike. Donosi nesto naizgled novo. Toliko sam primetio, inace ne pratim ovaj cirkus.

slučajno poslato sa TT

Posted (edited)

Да, зато што су маказе за деду то што је добио ЊХ захваљујући гласовима оних који годишње зарађују мање од 100к, а то су у осталим државама црнци, који бабу подржавају са 75% јер деда није задовољан Обамом.

Него, шта форумски либерали кажу на то што је бабин главни донатор са 8 милиона долара извесни господин који је раније са Дојче банком и још неким инвеститорима уложио 160 милиона долара у изградњу Трамповог торња у Чикагу?

Edited by Прслин
  • Create New...