Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Evo trenutnih rezultata:

Republican Delegate Count
Candidate	Delegates	States Won
Donald Trump	17	         NH
Ted Cruz	10	         IA
Marco Rubio	7	
John Kasich	4	
Jeb Bush	3	
Ben Carson	3	
Carly Fiorina	1	
Rand Paul	1	
Remaining	2,426	
Needed to win nomination	1,237	

Democratic Delegate Count

Candidate	Delegates	Superdelegates	Total Delegates	States Won
Clinton	           32	            362	               394	    IA
Sanders	           34	             42	                42	    NH
Remaining	4,327			
Needed to win nomination	2,382

Nesto im ne stima kod Sandersa, ali dobro, ovo je work in progress...

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ne znam cemu ovoliko paljenja i ushicenja.  Baba™ dobija izbore, bice DEM nominee sigurno, pa nju je 2008 Obama jedva, onako "na misice" pobedio, a Deda™ je mnogo slabiji kandidat od Obame.  Dobio je u drzavi sa jednocifrenim procentom manjinske populacije, da vidimo sta ce da bude u NV i SC, o nekim drugim drzavama da ne govorimo.  Na kraju krajeva, Deda™ ce podrzati Babu™, to je vec nekoliko puta rekao i na debatama i u govorima, nadam se da ce razmazena decurlija da ga poslusa kad bude trebalo.

da, takoreći ništa se sinoć nije desilo :fantom:

svi koji kao ti tačno znaju šta će da se dogodi Berniju nisu davali ni promil šanse da dobije NH pre recimo 6 meseci.

bold: :lolol:  dajte ozbiljnim ljudima da biraju ozbiljne političare a ne razmaženoj dečurliji :mad:

Posted

Ne znam cemu ovoliko paljenja i ushicenja.  Baba™ dobija izbore, bice DEM nominee sigurno, pa nju je 2008 Obama jedva, onako "na misice" pobedio, a Deda™ je mnogo slabiji kandidat od Obame.  ...

Onda, na predsednickim, istorijska dilema: "beli listic ili glasati za manje zlo".

Posted

Ne znam cemu ovoliko paljenja i ushicenja.  Baba™ dobija izbore, bice DEM nominee sigurno, pa nju je 2008 Obama jedva, onako "na misice" pobedio, a Deda™ je mnogo slabiji kandidat od Obame.  Dobio je u drzavi sa jednocifrenim procentom manjinske populacije, da vidimo sta ce da bude u NV i SC, o nekim drugim drzavama da ne govorimo.  Na kraju krajeva, Deda™ ce podrzati Babu™, to je vec nekoliko puta rekao i na debatama i u govorima, nadam se da ce razmazena decurlija da ga poslusa kad bude trebalo.

Sto se tice GOP trke, ocekujem da se u sledeca 2-3 dana smanji copor, realno Trump, Cruz, Kasich, Rubio i eventualno Jeb (ako ima jos budala koje bi ga finansirali), ostali ako su normalni treba da se okrenu obavezama u domacim takmicenjima. 

Da, ali je i baba™ osam godina starija, a neki tadasnji kikirezi su stasali za glasanje, placaju faks da bi delom zavrsili u prekarijatu dok je baba™ za tih osam godina iskustva imala 1 Bengazi i 1 server.

Da baba uopste izgubi bilo sta je ogroman sok i dokaz njene slabosti kao kandidata.

Nakon ovakvog performanca, njen izbor za POTUSa je vrlo, vrlo upitan bez obzira ko je sa druge strane.

Posted

bold: :lolol:  dajte ozbiljnim ljudima da biraju ozbiljne političare a ne razmaženoj dečurliji :mad:

Мој покојни отац је деведесетих гласао како му ја кажем са образложењем да ћу ја дуже од њега трпети последице било ког гласања. :wub:

У успомену на ту његову праксу, када моји постану пунолетни поступаћу на исти начин, једино што ћу због њиховог броја бити принуђен да организујем породични кокус. :sleep:

Posted

meni nije jasno kako da niko do sada ne napada zesce trampa sa pricom o navodnom silovanju svoje bivse. tramp mozda moze da upuca nekog svoga u reliju i da dalje dobije glasove ali verujem da kad bi dali malo vise publiciteta silovanju to bi ga unistilo

Posted

meni nije jasno kako da niko do sada ne napada zesce trampa sa pricom o navodnom silovanju svoje bivse. tramp mozda moze da upuca nekog svoga u reliju i da dalje dobije glasove ali verujem da kad bi dali malo vise publiciteta silovanju to bi ga unistilo

Then he tries to kiss me again. And the second time he tries to kiss me he starts biting my lip. … He starts to, um, bite on my top lip and I tried to pull away from him. And then he forces me down on the bed. And I just was very frightened, and I tried to get away from him and I told him “No,” that I didn’t want this to happen, but he wouldn’t listen to me. … It was a real panicky, panicky situation. I was even to the point where I was getting very noisy, you know, yelling to “please stop.” And that’s when he pressed down on my right shoulder and he would bite my lip. … When everything was over with, he got up and straightened himself, and I was crying at the moment, and he walks to the door and calmly puts on his sunglasses. And before he goes out the door, he says, “You better get some ice on that.” And he turned and went out the door.

Posted (edited)

Gde bi ga uništilo, pa trubili su već njegovi jurišnici kako za njih silovanje u braku ne postoji. Ne znam koliko ga MRA već podržava, ali kad bi krenuo po toj liniji da objašnjava™ dobio bi ih bukvalno sve.

Kad smo kod uništavanja, da li je moguće da se Marco Roboto onako srozao samo zbog toga kako ga je Christie razvalio tokom poslednje debate?

Edited by Weenie Pooh
Posted

Наравно да је могуће, али само зато што су разваљивање и надимак врло прецизни у истицању његових објективних мана.

Posted

ne pratim previse ali ovo je ludilo. WTF????

Posted

Kačio ja fallout tog tragičnog zaglavljivanja.

Nije im lako, treniraju ih kao đake prvake pa kad god nauče pesmicu napamet, ne ostane mesta u glavi ni za šta drugo.

Posted

Ode iCarly

:smoris:

• Create New...