Jump to content
IGNORED

Trump this!

Њујоркер

Trump this!  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Mislim pre da se Bloomberg upiskio od srece. Po Quinniepac polu, Berni pobedjuje sve potencijalne GOP kandidate, osim Rubia (poll uradjen pre RoboRubio debakla). A ako Bloomberg udje u trku, uzima najvise glasova dedi.

To je taj WS kandidat, ako HRC ne prodje, da bar zaustave Jeremiju Bernija. 

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Eraserhead

649

• Budja

616

• Weenie Pooh

576

• 3opge

342

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ovo je najbolji politicki govor ikad. :lol:

Bernie razvalio Hilari. Skoro 20%. Verovatno sada razbija stvari po stabu.

Posted

Verovatno sada razbija stvari po stabu.

Ako postoji iko ko lici na bracni par Underwood, onda su to Bill i Hillary. 

Posted

Ako postoji iko ko lici na bracni par Underwood, onda su to Bill i Hillary.

Doduse oni su verovatno i jedini bracni par u tako visokoj politici.

Posted

Koje?

459 делегата за Бабетину.

Posted (edited)

Superdelegati, unaprijed uračunati. Mene čudi da Berni ima ijednog, a ovi su mu pripisali oko 16 :D

Edited by James Marshall
Posted

Superdelegati, unaprijed uračunati. Mene čudi da Berni ima ijednog, a ovi su mu pripisali oko 16 :D

Значи она има 20% без избора...кул...

Posted

Ma da, evo po procjenama iz NH oboje donose po 13 delegata, i to nakon večerašnjih rezultata. Zato svi kažu da je ovo uphill battle za Bernija kako god okreneš.

Posted

Ma da, evo po procjenama iz NH oboje donose po 13 delegata, i to nakon večerašnjih rezultata. Zato svi kažu da je ovo uphill battle za Bernija kako god okreneš.

Мафија. Какав је то шљам.

Posted

Da, ali voleo bih da vidim da baba izgubi primaries, a da s super delegati (tj Dems establishment) "izaberu" nju na konvenciji, bila bi apokalipsa.

Posted (edited)

pa jebemti, ja ovo zaista nisam znao (dobro, nije me nešto ni interesovalo).  oduvek sam bio za neku prosvećenu demokratiju a sad vidim da to ima i u praksi. brao USA, brao!

ed. ( u stvari, sad sam se setio da sam u malom mozgu imao da predsednik SAD može da bude izabran a da je u ukupnom broju glasova izduvao od protivkandidata, neki elektori, qrci-palci)

Edited by koksy
Posted

Jep, to je tzv. Popular vote i mož' da se desi da jedan ima više glasova ukupno (national popular vote) ali da ih drugi ima strateški bolje raspoređene, mislim da se to i desilo u praksi do sad 3 puta (sigurno se desilo u slučaju Džordža dabljua; to je najsvježiji slučaj)

• Create New...