WTF Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Kruz je opasan psihopata i bibliot zajedno sa svojom zenom Hajdi o kojoj prica kako je posle saobracajne nesrece nastavila put i sela na avion ne primetivsi da je slomila kost i imala potres mozga. ovo je bila ilustracija kako se radi o jednoj "jakoj zeni". ovo dvoje se upoznalo i sparilo radeci na kampanji najveceg idiota koji je ikada bio predsednik Amerike, Busha. +1. Cruz je ovde najopasniji, taj nece ni 1% odsupiti od svog ekstremizma, drugi, ukljucujuci Trumpa bi se verovatno pomerili ka centru i u general election kampanji ili cak i na vlasti ako bi dosli do nje. Ono pominjanje polu-sestre koja je umrla od zavisnosti heroina je jedna od najbljutavijih nastupa na ovoj kampanji. Sto rece neko na twitteru - "I ja bih se drogirao da imam brata kao Ted Cruz".
Budja Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Ajd polusestru, nego sto je necaka strpao u vojsku da bi ga zastitio.
Eraserhead Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 (edited) Sto se nezaposlenih tice secam se pre 5-6 godina je McKinsey radio istrazivanje u Svedskoj i utvrdio da je "realna nezaposlenost" skoro 17%. No to nema veze sa tezom da li su sporazumi o slobodnoj trgovini dobri za zemlju ili ne. Edited February 7, 2016 by Eraserhead
iDemo Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Svakako da se drustvena pitanja ne mogu gledati samo iz tog ugla. Ali ako se postavi pitanje odnosa slobodne trgovine i zaposlenosti da li mislis da ce sociolozi, pravnici ili filozofi da imaju bolji odgovor? Meni je postalo pomalo zamorno to boksovanje drustvenjaka sa ekonomistima gde se znanje drustvenjaka o ekonomiji svodi na citanje blogova i analiticara, anecdotal evidence (nisu predvideli krizu!) i dijagonalno citanje Econ 101. Kao kad bih ja misljenje o politickim naukama formirano na osnovu intervjua Dragomira Andjelkovica ili Branka Raduna. Najnovji na toj listi je istoricar. http://www.theguardian.com/commentisfree/2016/feb/05/economics-global-crash-human-behaviour Strictly speaking, it is only the Sveriges Riksbank Prize in Economic Sciences in Memory of Alfred Nobel, endowed by the Swedish central bank and first awarded in 1969, not one of the original Nobel prizes.
Takeshi Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 tek sam malopre video kako je izgledao ulazak republikanaca na tv debatu. :D karson https://www.youtube.com/watch?v=OR1kV2hBaGY
James Marshall Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 U poređenju sa ovim drvima Tramp je oličenje harizme i opuštenosti, kako njega boli kurac :D Ovi iz GOP-a treba da se poubijaju koga su poslali na Trampa. Ako dođe do duela Tramp-Kruz, moje simpatije idu blenti, ionako će ko god izađe na crtu Hilldogu da dobije po nosu. Naravno, i Hilari je oličenje antiharizme ali jednostavno nisu ni Ameri toliko blesavi da izaberu ludaka sa Biblijom ili rijaliti stara za commander-in-chiefa.
WTF Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 U poređenju sa ovim drvima Tramp je oličenje harizme i opuštenosti, kako njega boli kurac :D Ovi iz GOP-a treba da se poubijaju koga su poslali na Trampa. Ako dođe do duela Tramp-Kruz, moje simpatije idu blenti, ionako će ko god izađe na crtu Hilldogu da dobije po nosu. Naravno, i Hilari je oličenje antiharizme ali jednostavno nisu ni Ameri toliko blesavi da izaberu ludaka sa Biblijom ili rijaliti stara za commander-in-chiefa. Jesi siguran? Mislim, nadam se da si u pravu, ali ne bi me nista vise iznenadilo.
James Marshall Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Jesi siguran? Mislim, nadam se da si u pravu, ali ne bi me nista vise iznenadilo. Ne znam, republikanci mi djeluju totalno razjedinjeni, čisto sumnjam da će Kruzovi evangelisti glasači da dignu dupeta da glasaju za Trampa ako ovaj bude nosilac nominacije (ili obrnuto). Druga stvar, pitanje koliko će braća Kok/Koh da sipaju pare u kampanju kontra Hilari a koliko za Trampa, to jest da li će uopšte ako neko od dvojice ludaka bude on the ticket. Nekako kontam da će lakše Bernijevi glasači da svare pilulu zvanu Hilari i da glasaju za nju (mnogo manje mi djeluju razlike i mnogo manje krvi ima tu trenutno) nego što će republikanci moći da se okupe oko nekog najmanjeg zajedničkog sadržaoca. Koliko vidim po polovima (mada im ne vjerujem, ali u ovom slučaju mi djeluju logično) jedino gdje republikanci dobijaju je kombinacija Tramp vs. Sanders, a i to je više strah od pretvaranja Amerike u neku socijalističku utopiju/distopiju nego što tu raja staje mahom iza Trampa. Šta sam htio reći ovim što si boldovao? Da Hilari ima najmanji kapacitet da okupi glasove kontra sebe - da, jeste ona neharizmatična, jeste dio dinastije, jeste kvarna na sve moguće načine, jeste žena sa milion brljotina iza sebe (security wise - Bengazi, mejlovi, ne baš neki record kao Secretary of State) ali to sve nije ništa u poređenju šta oličavaju njeni protivnici - socijalista/komunjara i ludak koji bi da sve bombarduje/deportuje i ludak koji bi da podigne zidove, pokrsti i liječi Knjigom. Biće ovo jedna kampanja prožeta onim ne za koga si, već protiv koga si, i tu Hilari, ovakva kakva jest, tj. nikakva, ima najbolje šanse.
Weenie Pooh Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 tek sam malopre video kako je izgledao ulazak republikanaca na tv debatu. :D karson Spektakl. Najbolji je ovaj iza zavese što im kao maše "ajde, ajde izlazite više, prozvali su vas..." a oni ga ni ne gledaju nego čekaju neki specijalan signal, šta li.
Takeshi Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 donald pomera granice. u medjuvremenu axelrod, jedan od glavnih u obaminim kampanjama, komentarise klintonove koji su nezadovoljni svojm timom. bil optuzio sandersove pristalice za seksizam. ^_^ ...Mr. Clinton’s most pointed remarks may have been when he took aim at Sanders supporters who, he said, use misogynistic language in attacking Mrs. Clinton. He told the story of a female “progressive” blogger who defended Mrs. Clinton online through a pseudonym because, he said, the vitriol from Mr. Sanders’s backers was so unrelenting. “She and other people who have gone online to defend Hillary, to explain why they supported her, have been subject to vicious trolling and attacks that are literally too profane often, not to mention sexist, to repeat.” Mr. Clinton, growing more demonstrative, added that the liberal journalist Joan Walsh had faced what he called “unbelievable personal attacks” for writing positively about Mrs. Clinton.
Прслин Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Да ствар буде црња, Акселрод је радио и са Клинтонима.
Budja Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 bil optuzio sandersove pristalice za seksizam. ^_^ To je komedija. Stavise, Bilove optuze za seksizam zapravo skrecu paznju na dvadest i kusur godina stara Bilova svrljanja i Hilarin odnos prema tome. U tom smislu, pametnije mu je da cuti. Politicki ima smisla onaj napad na Sandersa da je uzeo neke pare od nekih sa Wall Street-a na Floridi. Udarac gde je Barni najjaci, Ali mi ne ide u glavu zasto na isti nacin dajes otvaranje protivniku da udari Klintonovu tamo gde je najjaca? Slicno vazi i za Olbrajtovu i Steinem.
Budja Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Sledeci pritisak na Hilari. http://www.politico.com/story/2016/02/clinton-speeches-218969 What Clinton said in her paid speechesRecalled one attendee: 'She sounded more like a Goldman Sachs managing director.'
Eraserhead Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Sledeci pritisak na Hilari. http://www.politico.com/story/2016/02/clinton-speeches-218969 tako joj i treba kad je pristala na igru u kojoj ne moze da pobedi.
Recommended Posts